Fantasy ship

9:23 am

Tak yah gi Maldives... naik kapal ni pun da cukup ;-)






Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. Di manakah berlabuhnya kapal itu? ;-)

    ReplyDelete
  2. perghh!! siap ada gunung, chalet lg tu

    ReplyDelete
  3. huwaaaa!! kenapa aku tak nampak pun gambar tu?

    ReplyDelete
  4. Anies...,rasa-rasa dah pernah naik ni....dalam mimpi, hikhik!!

    ReplyDelete
  5. wah!! sambil tengok gambo sambil berangan naik kapal nieh..

    ReplyDelete
  6. lawa btol die design..jeles aku

    ReplyDelete
  7. kat malaysia ada star cruises je huhuhhhh

    ReplyDelete
  8. woahhh...setailo giler kapal ni...siap bawak gunung lagi tu...haha

    ReplyDelete
  9. kalau lah mimpiku menjadi kenyataan...bukan kapal tu je anies akk nak naik..hehehe

    ReplyDelete
  10. cantiknya....apa kata kita buat breakfast kat sana pulak nak...huiyooo mesti bes kan...hahaha siapa nak pakai bikini???...

    ReplyDelete
  11. skali tgk mcm lukisan plak.. cantiiikkkk

    ReplyDelete
  12. cantiknya..bila la akan jadi kenyataan.

    ReplyDelete
  13. woww...bleh jemput sy kat london ni..kih kih kih

    ReplyDelete
  14. apa kata kita geder2 kat situ..hihih

    ReplyDelete
  15. di mana kapal ini berlabuh..nk juga ke sana huhu

    ReplyDelete
  16. alahai..kos nk bina ni confirm berbilion.. kat ofis lya buat ship building..

    ReplyDelete
  17. cantiknya....nak tumpang...p Labuan heheh

    ReplyDelete
  18. gempak tu...sekali nak tak nak balik uma lagi..ehhee

    ReplyDelete
  19. imiginasi yang sangat tinggi...hebat...

    ReplyDelete
  20. Salam KhaiRin,

    Hebatnya kapai ni......kat mana tu Anies.....?siap ada pokok nyok lagi kat atas tu .....

    ReplyDelete
  21. perghh terbaik la kapal tuh...marveles..

    ReplyDelete
  22. ehem untungnya jika kita dapat memiliki kapal tu.. :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆