Goku?

9:03 am





Goku of Dragon Ball
credit: Ares' FB

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

39 Your Words of Lo♥e

  1. hahaha..ingatkan patung..rupanya budak..cute!!..
    sekarang ni anak2 dan hubby suka sangat tengok Dragon Ball Z kai..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. hahahah nak pinjam rambut...comelnya

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    ingatkan ptung...
    comel =)

    ReplyDelete
  4. lorrrrr sapa ni anies?... comel lak.. hehe

    ReplyDelete
  5. ha2x..anies mesti dia ni peminat setia GOKU..cute jer dia !!!..

    ReplyDelete
  6. sumpah aku ingat tadi anak patung tgh mengadap pc tadi...huhu...sumpah comel ko...geram!!

    ReplyDelete
  7. siyes comel!hahaha...ingat barbie doll tadi sbb cinonet sgt....hehe

    ReplyDelete
  8. kahkahakhhhhh... terkezut den tgk rambut gaku tue... mmg comellah

    ReplyDelete
  9. hehe..kat mana beli rambut tu?
    She's so cute!

    ReplyDelete
  10. punye kejam le ko ni.. pedajal anak org. huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. tengok dari belakang ingatkan patung, tapi rupanya orang..comel bangat sih

    ReplyDelete
  12. hahaha..cute...
    ni cicit goku nih..

    ReplyDelete
  13. betul tu ingatkan anak patung...
    comey sesangat....

    ReplyDelete
  14. heheh..mana dapat rambut tu...sebijik sebulat macam goku..:)

    ReplyDelete
  15. haha. comel la adik tu.. ingat goku tadi.. hehe... comel2, mana dpt rambut tuh? nak pnjam.. heeh.. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri BURUNG BIRU SI PEMALU

    ReplyDelete
  16. alahai comel... mana dpt rmbut tu... hhhaa.... suami akak mmg peminat dragon ball... skrg pun masih tgok... :(

    ReplyDelete
  17. comelnya..:)
    memula ingatkan anak patung.kreatip emaknya buat pengambaran..he

    ReplyDelete
  18. betul3..ingatkan patung dari belakang..

    comel2,rasa nak cubit je..sy suka dragon ball waktu dulu kala,kini pun masih lagi..hhee

    ReplyDelete
  19. Mujur juga Anies nampakkan cucu comel Pakcik tu bahagian depannya. Kalau tak, Pakcik takkan tahu siapa dia, dan rasa seramlah pakcik sepanjang hari.

    ReplyDelete
  20. anak akak tengok terus cakap "ehhhhhhhhhh dragon boll la mama" haha

    ReplyDelete
  21. sy ada simpan lagi koleksi cd dragon ball kat uma..tengok kalau ada masa.ehhee

    #slmt mlm sis..

    ReplyDelete
  22. Huwaaaaa...comel!!! Serius dari belakang ingatkan anak patung :-)

    ReplyDelete
  23. wooooohaaaaa rambut diaaa...
    tomeyyyynyer

    ReplyDelete
  24. hahahahaha comelnyeeeeee.. hehehe..

    ReplyDelete
  25. mcm patung dah ngadap tu.comel kemain!

    ReplyDelete
  26. aik dah de anak ke..melepas sy... kih kih kih

    ReplyDelete
  27. haha sapa punya idea nih..awak ye anies ?

    ReplyDelete
  28. somellllllllllnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr
    nak jugak rambut tu...~
    eh kLU beli rambut, dpt sekali baby tu tak?
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  29. Gambar pertama tu ingat patung je..haha, cumil je dia hehe...

    Nak pinjam rambut boleh haha..

    ReplyDelete
  30. hahahaha mmg macam goku :P

    ReplyDelete
  31. hehehe..goku i comel sgt2.... msti cari dragon ball ni..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆