Aja, aja fighting!

10:21 am

5 January 2012


Alhamdulillah, hari ni genaplah ?? tahun anies bekerja di sini.
kejap je masa berlalu.

alhamdulillah, sepanjang bekerja di sini, anies berasa sangat2 gembira dan selesa.
di kelilingi kawan2 yang mesra alam serta bos2 yang baik hati, rasanya sukar untuk dicari di tempat lain.

alhamdulillah, sejak menjejakkan kaki di sini, banyak perubahan yang berlaku.
di sini juga, 1001 ilmu pengetahuan dapat anies kutip.
pendek kata, setiap hari pelbagai perkara baru yang anies peroleh di sini.

alhamdulillah, meskipun tidak semewah jika dibanding dengan kerja2 yang lain, anies tetap berbesar hati dengan apa yang ada di genggaman.
biarpun 'lari' daripada apa yang anies belajar dulu, tetapi anies anggap kerja dan peluang ini adalah anugerah terbaik yang Allah beri kepada anies.

doa anies, semoga Blue-T terus maju dan maju serta kukuh di bawah lindungan mawaddah wa rahmah-Nya.
insya-Allah, amin.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

25 Your Words of Lo♥e

  1. :)... alhamdulillah.. moga anies terus maju & maju...

    ReplyDelete
  2. sykt pnebitan ke tu anies? alhamdulillah suasana kj mnyronokkn. stngah org kj dlm suasana stres. gaji byk pun mcm t.sronok. slmt maju jy

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki yg berkat, suasana yng hebat

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...semoga dimurahkn rezeki selalu

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..yg penting anies bahgia & gembira kerja kat sana..takpe lain bidang yg diceburi..bukan senang nak dpt kerja yg sesuai skrg ni...

    ReplyDelete
  6. kerja ni ni tak semestinya sama dgn apa yg kita belajar dulu,sesungguhnya hanya Allah jer tau apa yg terbaik utk kita..syukur dgn rezeki yg kita dapat ditambah pulak dgn suasana kerja yg selesa..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..aja aja fighting kak anis! :D

    ReplyDelete
  8. syukur rezki anies ada di c2 dan semuanyer baik2 belaka..ramai jg org yg keje x sama kos apa yg dia belajar dlu..yg penting hati mau ikhlas dan anies pun happy..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...berharap semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  10. kerja elok2 nnti boleh duduk tempat bos..

    ReplyDelete
  11. keje kalau hati gembira memang seronok...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah, moga anies terus success dengan tempat kerja ni yerk...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, dapat tempat kerja dan kawan2 yang baik, kerja pun jadi lebih seronok kan Anies..

    ReplyDelete
  14. kerjo kalo seronok memang best..;)

    ReplyDelete
  15. OOO..ni la srkat yg terbit buku ana muslim tu..kje situ rupenye..
    semoga trus sukses..

    ReplyDelete
  16. kerja leklok ye..hati2...jatuh bgun sendiri..kih kih kih

    ReplyDelete
  17. bestnya dapat tempat kerja yang best..saya masih lagi mencari...

    ReplyDelete
  18. Bergumbiralah dgn kerja k..moga terus sukses :)

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah :D..

    smg terus bersyukur dengan pemberian Allah..

    ReplyDelete
  20. semoga sis terus berjaya dan hppy hendaknya bekerja disana..

    #stress gak keja tempat sy ni..

    ReplyDelete
  21. hati senang jiwa tenang bila kita suka pada pekerjaan kita.>:)

    ReplyDelete
  22. semoga hepy dgn kerja tu.selagi tak de org kacau.kite mesti hepy kan.

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah..semoga anies sentiasa sukses dalam membina kerjaya =)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆