1Malaysia Book Expo 2012

9:08 am


JUMPA DI SANA!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

34 Your Words of Lo♥e

  1. oraitt..klu ada masa buleh terjah sana

    ReplyDelete
  2. hampir seminggu. lama jugak ni~ boleh la plan~

    ReplyDelete
  3. belum pernah pergi sana..
    kalau bawa anak2 sure suka...

    ReplyDelete
  4. erm..... boleh dapat buku free tak anies?..... haha

    ReplyDelete
  5. bestnya ada pesta buku....dulu2 selalu pi sana...

    ReplyDelete
  6. ini wajib pergi ni...x sabar!!

    ReplyDelete
  7. assalam..anies pun ada kat sana ke?..ehem..bestnya kalau dpt kesana..

    ReplyDelete
  8. jom..bila nak pegi ni...kih kih kih

    ReplyDelete
  9. ala...tak dpt pegi la...tak de kat malaysia time tu...huhu...sedihnyaaaaa....

    ReplyDelete
  10. suka suka..insyaAllah sy akan pegi..suka sangat2 event2 pasal buku ni :)

    ReplyDelete
  11. wah macam best jew ni .. wiwiwiw.. mcm nak g.. insyaAllah ;)

    ReplyDelete
  12. Nak juga pi sana tapi jauh sgt lah..huhu

    ReplyDelete
  13. akak ada kat sana ke??

    minat nak pegi lepak...heheheh...cari buku utk koleksi...bulan feb 2012..

    ReplyDelete
  14. wah harap2 dah pg..mmm kena tgok cik abag driver ..adoiiiiiiii

    ReplyDelete
  15. bagus2.... x tau la nk gi x.. :(

    ReplyDelete
  16. mcm best...ada masa nak pergi gak.eehhee

    ReplyDelete
  17. alamak..tak dpt pi la..time tue ada kat JB huhuhhhh

    ReplyDelete
  18. Salam Anies,

    Teringin gak Kak Ros,tapi jauh sangat la Anies....

    ReplyDelete
  19. insyaAllah nak pegi weekend ni

    ReplyDelete
  20. insyaALLAH... jumpa di sana...

    ReplyDelete
  21. akan ramai la ulat buku dtng kat sini..

    ReplyDelete
  22. macam tiada kesempatan jer ni...

    ReplyDelete
  23. laaa.. blog ni la semalam aku tengok.. sebab tu tadi aku pegi.. lupa lupa ingat dah..hahahha
    sori kalau tau tadi blh jumpa :D

    ReplyDelete
  24. tgk kat TV je, xsempat nk g haha

    ReplyDelete
  25. 1-6feb?wahh esok ade lg mase nih..hehe







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  26. cuti2 ne anies g mana?? akak tak siap2 lagi novel aduyai sibuk bangat tapi sayang dah siap sikit

    ReplyDelete
  27. tak dapat pi expo tu..sbb tengah berpantang..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆