Picnic

2:46 pm

Rasa macam dah lama tak ber'picnic'.
rasa macam dah lama tak buat keje ni.
rasa macam dah lama tak men'dating'kan diri.
rasa macam dah lama tak berjimba-jimbi macam zaman study dulu2..
rasa macam dah lama tak memasak dengan penuh ghairah dan bernafsu.
rasa macam dah lama tak menyinggah tempat ni walaupun lalu hari2.
rasa macam dah lama tak amik angin sambil makan2 minum2.
rasa macam dah lama tak menjamu mata dengan kehijauan alam.
rasa macam dah lama tak berjalan2 sampai kaki naik krem.

>>::<<

rasa macam dah lama tak menjenguk blog.
rasa macam dah lama tak update entry.
rasa macam dah lama tak mintak maap kat yu ols sebab...
rasa macam dah lama tak BW blog yu ols...

hari2 ngadap PC.
so sesekali kena mengadap kehijauan alam juga
baik untuk kesihatan mata

dialah yang sponsor.
dialah yang masak.
dialah yang syok sorang2

macaroni takde nama

udang goreng tepung

sayur goreng cacamerba

ayam special sentuhan kalbu
awwww

kari sardin

walaupun dalam tasik banyak air...
yang ni kena bawa juga!


bila air ditiup angin...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. wow..wow..wow..meariknya pic2 tu...teruja sangat!...

    emmm, patut la rasa macam kehilangan U di blog aii.....

    ReplyDelete
  2. kita sama-sama sibuk

    tapi aku tetap tak tahan tengok udang goreng!

    crunchy!!

    ReplyDelete
  3. bestla tmpt ni.. makanan pon sodap2.. terus jd lapo

    ReplyDelete
  4. anies..memang lama hilang..he2x..sampai mama terrindu2..wah bestnya pic.makanan kat atas tu !!!..pandai anies masak ya !!..

    ReplyDelete
  5. amboi... bawa bekal yg menggoda ....... :)

    ReplyDelete
  6. sambil menghirup udara, sambil menyejukkan mata, sambil menikmati hidangan lazat.

    rindunya nak ber-picnic lagi >_<

    *terima kasih kerana sudi singgah di blog saya

    ReplyDelete
  7. sayur goreng cacamerba? first time dgr nama klasik gituuuu.haha. bestnya dpt picnik.me-time kn sesekali. . :)

    ReplyDelete
  8. makanan dio..best2 la..
    buat rase lapaq je...
    hehehhehe

    ReplyDelete
  9. sedapnye makanan tu... tiba2 rase lapar... hehehee...

    ReplyDelete
  10. wah!dah lama jugak diri ni tak berpiknik...hehehe...bekal tu nampak sedap jer..

    ReplyDelete
  11. aku tergoda dgn sayur campur ko tu...geram!!

    ReplyDelete
  12. kita pon dah lama jugak..... x buat tu sume..... huhu

    ReplyDelete
  13. banyak nya yang sedap2..:p

    jom tukar kotak komen ni bagi
    senang sikit nak komen..pi kat link ni..

    www.dianarashid.com/2011/10/kotak-komen-pop-up-window.html

    ReplyDelete
  14. nk cikit udang goreng tepung tue huhuhhhh

    ReplyDelete
  15. macaroni tu campur dgn telor hancur ke anis?

    ReplyDelete
  16. wahhhh besnye!! mknan smue sedap2 je tu! hehe
    macaroni sdapnye kak!! :P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  17. bestnya piknik....aku pon dh sakit kepala hari2 mengadap pc

    ReplyDelete
  18. Wahhh! bestnya berpicnic...udang tu nampak sedap lah :)

    ReplyDelete
  19. lah,,, air tasik tu kan leh hirup kak. ekekekekke mcm sedap tu udang,, perghhh

    ReplyDelete
  20. Pak Temuk kat teruja lihat gambar 'ayam special sentuhan kalbu' Anies tu. Takkan habis makan seorang semua yang dibawa tu? Salam bahagia.

    ReplyDelete
  21. alalala bestnye best nye bestnyeeeeee suka sgt pemandangan di atas. . wweeee

    ReplyDelete
  22. @ jun aina: tasik di dilarang memancing la

    @ PCL: kalu teruja kena la g picnic

    @ qhaifa: tu sudah pasti

    @ ghost: kena la buat sendiri

    @ nureen: benda2 mcm ni mmg enjoy!

    @ mama: tgk buku resepi je mama hehe

    @ dalila: kalu x menggoda x best la berpicnic

    @ adwa: boleh pe salah nyer

    @ syazwan: sama2

    @ zaty: bantai je nama tu hehehe

    @ madd: pose ke? heheh

    @ apih: g la msk hehe

    @ ummi: nnt berpicnic ajak la sy

    @ wahida: teliuq ka?

    @ masz: org berkeluarga wajib berpicnic ;-)

    @ diana. terima kasih. tp sy suka cara sedia ada ni

    @ sahrom: amik la kalu x malu hahahaha

    @ dhiera: telur hancur tu hiasan je

    @ ana: i'll follow u back

    @ redza: tau x pe.otak kita kena rehat

    @ dunia: kalu awk buat lg sedap agk nyer..

    @ sakdi: sampai ati waaaaaaa

    @ pak temuk: sapa kata x abis? kami mmg kuat mkn hehehe

    @ gedek: kt mesia je pakcik. tasik perdana

    @ nazirah: mesia mmg cantik...

    ReplyDelete
  23. kat mana tue??? cantik pemandangan

    ReplyDelete
  24. wah...best nyer...pemandangan cantik..makanan pun best2....nice pic...;d

    ReplyDelete
  25. meriahnya makanan..seronok jugak skali skala picnik..release tension

    ReplyDelete
  26. @ jedi: tmn tasik perdana

    @ sahrom: da agk da...

    @ run away: terima kasih..sesekali kena g jg tu

    @ dazzling: betul tu sy setuju!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆