Thai lakorn

3:24 pm

Masihkah kau ingat??

The Princess

 Fox and Candy

Phoenix Blood

Soda and Ice Tea

Heaven Meets Earth








memory masa study dulu2..
nak pegi ke kelas pun tak keruan sebab hati dok ingat kat tv je..
parah betul anies masa tu ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. wahh minat betul ni..sampai ingt tv je..hehe..

    ReplyDelete
  2. Saya layan cite Pheonix Blood dgn Soda & Ice Tea je tapi tu pun dah tak ingat sgt mcm mane citenya. Hehe..

    ReplyDelete
  3. jangan sampai melalaikan kalau kita terjebak jd 'hantu' tv...

    ReplyDelete
  4. he2x..mama ingat mama je yg layan ceta Thai ni !!...ha2x..skrg ni mama tgk kat you tube je..

    ReplyDelete
  5. Soda and Ice Tea...sy penah tgk...best..dan kelakar...;d

    ReplyDelete
  6. cite taun bile ek?ecah rase mcm x pnah tgok jek..hehe...

    ReplyDelete
  7. mcm drama korea kan?? semuanya putih melepak...

    ReplyDelete
  8. suka layan citer hantu Thai jer...

    ReplyDelete
  9. wah tak penah tengok la cite2 kat atas ni
    ehek..

    ReplyDelete
  10. ingat2,gambar yg first tu,rasanya dah tengok ceritanya..best sgt...

    ReplyDelete
  11. waaa tak pernah tgk la pulak ekekek

    ReplyDelete
  12. mcm best jew cite nie..selalu lyn cite korea jew..

    ReplyDelete
  13. xpenah tgk la semua citer tu huhuhu

    ReplyDelete
  14. eh cter heaven meets earth ye tajuk dia. dah lama cari tajuk. xleh tengok online ke ek?atau cd ke.. best ooo cter thai compare indon. awek pon cun.jln cter pon ringkas n meningalkan kesan. hehe

    ReplyDelete
  15. cerita thai? hmm tak minat sangat.. tapi mak Khalis kuatla layan

    ReplyDelete
  16. Salam..selamat hari raya...baru berkesempatan....
    tak minat cerita thai, indon, korea...hehehehe

    ReplyDelete
  17. owh phoenix blood ai suka..pelakon thai semuanya cantik2..

    ReplyDelete
  18. sebut pasal cerita thai ni..hehe kalau masA kecik2 dulu suka bukak siaran thailand kat tv..walaupun saya tak faham..hehe

    ReplyDelete
  19. memang ingatlah semua cerita kat atas ni. dulu pun asyik duduk depan tv je tengok cerite ni semua. best.

    ReplyDelete
  20. Hi...Thanks for refreshing the old memory. Sume cite2 ni dlu slalu tgok time skola2 lg. Sekarang dah blaja kat u pun sy still tgok citer2 thai. X penah bosan pun.hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆