Puss in boots

10:46 am

Sapa layan cite Shrek, angkat tangan?
yang layan tu pasti tak sabau nak tunggu kemunculan cite terbaru kawan Shrek yang super duper comei lotei:
PUSS IN BOOTS!

poster

yeah, kucing kaler merah + oren + jingga ni bakal menerkam wayang pada sekitar bulan November 2011 nanti.
satu lagi news menarik, Mc Donalds akan membawakan toys PUSS IN BOOTS serentak pada tayangannya.
so, kepada peminat2 PUSS IN BOOTS...
nantikan kemunculannya!
meow!

puss and aweks beliau

more info, click here.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

16 Your Words of Lo♥e

  1. hi anies..its me flo..hehehe...but i make a new blog with diff ID...heeeeeeeeee...

    wyeay cite kartun br soon...jom tgk!

    ReplyDelete
  2. itu awak ke??? hehehehhe...

    cumil ahhh

    ReplyDelete
  3. erm, cam best jerk.....

    anywhere thanx for da warning pasal virus tu yerk..... ada cara nak remove x??

    ReplyDelete
  4. eh pakai tudung kucing tu yer? hehe..pun comel!

    ReplyDelete
  5. aik kenapa lak tutup muka tu.. hehe

    ReplyDelete
  6. wah tak sbr tak sbrla nak tgok cte ni huhu

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak tengok dia wat mata bulat.. hahaha

    ReplyDelete
  8. x sabar nak tunggu citer tuh kat wayang..ada gak kucing bertudung yer..huhuhu

    ReplyDelete
  9. mama pun suka movie ni..jom tgk ngan mama nov.nanti ..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. hehehe... x pernah tgk pon.. tgk iklan ada la ;p

    ReplyDelete
  12. yes. puss in buts best! suke suke!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆