Kerana LiverpoolFC episode 3

2:41 pm

sambungan... episode 1, episode 2

Lepas Andrew call, terpaksa bergerak ke Bukit Jalil. kalau tak, tak dapat la kami tiket untuk tengok game hari sabtu.

sementara tunggu gate buka, lepak dulu kat surau. then, my friend faezah pun sampai. lebih kurang pukul 5, kami pun bergerak ke stadium. masa tu orang dah ramai. then terus cari port terbaik.

stadium mula gamat bila skuad negara masuk stadium. tapi lebih gamat bila team liverpoolfc masuk padang!

so, layanzzzz!

 match tickets & training passes


 interesting scenery outside the stadium






 stalls outside the stadium


why not wearing the red shirt?
tak suka pakai jersi esp. time berpeluh! siyes!



 before enter the stadium


 our national squad on training


 the crowd





 Ian Rush



 here they come!!








 faezah and me


tetiba rasa gian la plak nak snap pic sendiri



to be cont. episode 4 (finale)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

13 Your Words of Lo♥e

  1. bergambar sakan la ek..wahahha

    ReplyDelete
  2. woahhhhh! gila bola nii. hha XD

    ReplyDelete
  3. memang gila bola nih ! macam best je ^^

    ReplyDelete
  4. chelsea punya game awak turun gak ke

    ReplyDelete
  5. you kenapa x pakai bju kaler kuning or red colour..hehehe..br semangat ckit..=p

    ReplyDelete
  6. YNWA Anies.... semangat tu penting respek la . huhuhu:D

    ReplyDelete
  7. miss anies : seronok nye!!! ai dapat rasakan kehangatan kat stedium...koh koh koh

    p/s : x sabar nak turun 28/7 ni...malaysia vs singapore

    ReplyDelete
  8. Salam...best2...ni la yang diantara kena tegur ngan pak menteri, katanya rakyat malaysia tapi pakai baju liverpool...tak patriotik...hehehehe

    ReplyDelete
  9. haha..sy sokong kedua2 team...huh bestnya awk kat stadium tu...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆