Road tax + insurance

5:48 am

saat yg paling tak disukai.
saat yg paling tak digemari.
saat yg paling tak best.

tp tu la saat yg paling disukai JPJ.
tp tu la saat yg paling digemari pihak bank.
tp tu la saat paling best buat syarikat insurance.

ooo... saat itu hampir tiba.
ooo... saat itu semakin menghambat.
ooo... saat itu tak boleh dielak.


credit: famouschris.com

:: syukur la kita tak duduk kat Norway... 

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

10 Your Words of Lo♥e

  1. x suke jugak! hohohohooh...
    ujg bln dpn roadtax n insuran kete nk renew...arrrghhh~

    ReplyDelete
  2. Samelah flo. Ujung bln dpn kene renew. Dh tu, baru lps accident. NCD naik balik. Dhlh nk pki duit byk bln depan..huhu.

    Eh..termengadu lak kat sini.. :p

    ReplyDelete
  3. Kenapa kalu kita duduk kat Norway? Tak boleh renew?

    ReplyDelete
  4. sy punya bulan depan road tax mati huhuh

    ReplyDelete
  5. kdg2 road tax xmati, tuan dia mati dulu..hihi..
    xkata kat sapa2...just cakap je...
    jgn berasa hati deh...
    klu berasa hati...maaf deh....

    ReplyDelete
  6. benda yg wajib tp x berdosa kalau tak lakukannya..hehehe suma nien...kayuh basikal je lah lg sempoi!!

    ReplyDelete
  7. @ flo + sufia: tau x pe arghhh!

    @ kak azie: norway kan the most expensive country so fhm2 je la

    @ pakciklie: cer cer cuba kayuh beskal g opis. larat ke?

    ReplyDelete
  8. tu la..
    klau kena pulak bulan yg ansuran pun masih bbaki, parah jg..
    bnyk nye..

    ReplyDelete
  9. Paling benci time nak tampal road tax kat cermin!

    Lagi benci time nak buang roadtax lama!

    ReplyDelete
  10. baru renew jer. 10 hari terlambat okeh..kekekeh..mujoq aku tak pi jauh2 meronda. sila bajet tarikh lupus.

    ni pun tak lekatkan lagi.nyampah tul nak buang residue yg lama. mau pi cari plastik rodtax dulu ler. baru cun sikit mo tampal

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆