Green tea cheese cake

1:20 am

every month, 0.00005% of my salary (kira cepat, berapa?) will be spent for CAKE! hapa? cake? ye betul! coz i am a cake lover and of coz, SR cake is on the top of my list!

so, kali ni nak try green tea cheese cake. dah tengok sebelum ni tapi belum bernafsu untuk merasa. maka...

google la mn lg..

nyam nyam nyam...alamak, kenapa kureng sedap? adakah combination green tea dgn cheese kurang mengenakkan? atau, dah expired? tidakkk.. atau, perlu ditambah sedikit coklat untuk lebih ummpphh? atau pembuat kek ni melombong bijih tak basuh tangan sebelum buat? noooo

personally, ni first time makan cake SR dan rasa tak sedap. pe pun telan je la. dah beli. 

p/s agaknya tak baca bismillah kot? sbb tu rasa tak sedap...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

6 Your Words of Lo♥e

  1. ye lah tu..xbaca bismillah hehe

    ReplyDelete
  2. nampak sangat sedap..cantik corak2 dia..hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..
    teh ijau buat kek?
    ooo..
    TK suka coklat lg..

    ReplyDelete
  4. erm..bila baca pun dah dpt agak mcm tak sedap. Sbb green tea tu sendiri saya tak suke. Saya suke shower foam je bau green tea. Hehe..

    ReplyDelete
  5. beb
    memang green tea tu tak enak.
    dia ada bau kurenggg sungguh.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆