Kala otak mahu bercuti

3:10 pm

Dua tiga hari ni, dalam otak tak de fikir benda lain melainkan: BERCUTI. tapi, ke mana yek nak pegi?

* Universal studio, Singapore
* KK, Sabah
* Pulau Langkawi, Kedah
* Batu Ferringi, PP
* KB, Kelantan
* Sibu, Sarawak
* Pulau Perhentian, Terengganu
* umah sendiri (port terbaek)
 (anies seorang kipas mati keras cuti2 malaysia, okey!) 


last year off to: FRANCE. 
eh eh.. looks familiar la anies...
okey, sila control gelakmu itew
honestly speaking, CPU otak anies dah lama tak service sbb hari2 keje, keje, keje! belum ada masa yg betul2 kaw utk melepakkan minda. bkn tak ada annual leave (AL) tp ntah ke mana pegi nyer AL tu. tau2 tggl 1/2 ari je...(tolong gelengkan kepala)

well, sementara AL masih subur menghijau rasanya mmg patut rancang merancang ni. dapat 3 hari pun cukup. tapi.. lani keje setinggi gunung everest... arghhhhh!!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

6 Your Words of Lo♥e

  1. bercuti lah kt mana2 pon asal dpt rehat2 n lupakn pasal kerja buat sementara

    ReplyDelete
  2. yg pasti time ni p.perhentian x blh pegi..
    musim ujan..

    ReplyDelete
  3. nak ikut anis bercuti gak!!!huhu

    ReplyDelete
  4. pulau langkawi & pulau perhentian:)

    tapi sekarang musim hujan pulak..

    ReplyDelete
  5. btol gak ckp TK N atiqah... skrg musim ujan... agk susah nk berjimpa tepi laut...mmm kn tkr plan ni

    ReplyDelete
  6. bercuti tak perlu jauh atau mahal, yang penting menenangkan jiwa

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆