Bukit Tinggi ooo Bukit Tinggi

3:38 pm

On 15 Mei yg lalu; slps mengambil kata sepakat, akhirnya bertolaklah kami si 3 dara pingitan ni ke Bkt Tinggi Resort. 

                                                                   Colmar Tropicale


4 me, ni 1st time g sn…wakaka…dok gombak berthn2 tp br 1st time g sn? 
Yap…sblm ni mmg ada ati nk g tp x de geng…bla ada ms, org lain plak bz. Nk berjln2 ni kn plan btol2 br syok.
Sempat la msk apa2 yg patut. Sbb da tau kt sn ada restoran tp mahal. Baik la bw bekal sdn bhd. Meskipun simple, tp kalu perut da hip hop nnt, simple tu da x de makna nyer da…
Asalnyer nk bertolak awl, tp si Faezah 2.. dia g service kete la plak. Finally, kol 12 br bertolak dgn evo kesayanganku
Kami tiba kt Colmar Tropicale hampir kol 1. Mak ai…panas nyer cuaca ms tu. W'pn mendung tp rs perit sgt nk buka mata.
                                                           France 'made in' Malaysia


Bla da smpi sn, kami ber3 pe lg. Berposing sakan la (yelah, nk tggu ms menjejakkn kaki kt France ntah bla). Kebetulan org pn x berapa ramai so mcm2 gaya ‘Dunhill’ d persembahkn oleh 3 dara pingitan ni.



                                                                       kak ila n me

                                                                   gaya kebende ni??
                                                      membe online ku since 2002 - Faezah
                                                     bla la itik ni leh tkr jd putera raja?
Kira2 45 min kt Colmar, kami sempat bli souvenir sbg tanda kenangan (sbnr nyer dlm ati, ntah bla la dpt dtg lg). Pas2, sesi memenuhkn perut…Perut da berdangdut ekstrem ms 2. 
Pas mkn, kami ke Japanese Village. Rs sejuk la sket…Maklumlah 3000ft dr aras laut. 


Kt sn x de apa2 yg best. Cuma tekezut tgk harga SPA yg mencecah RM400++ utk 1 sesi. Mak ai…ada ke org nk msk spa ni? Mmm mesti la ada kn esp utk org yg x tau kt mn nk humban duit dia yg berkepuk2 2 kn?? 
Kt Japanese Village ni kjap je. Yg jd lama ialah kami terpaksa tggu shuttle bus.Adoiii buang ms btol la…kalu tau dr awl2 lg, anies bw je evo naik atas…lbh krg ½ jam br la kami d bw trn ke Colmar.






Dlm kol 3, kami pn blk…Waduh..penat gak..tp apa2 pn pasni nk plan g jln2 lg…Yg pasti bkn ke Bkt Tinggi. Mungkin ‘jiran’ Bkt Tinggi. Genting kot?

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

2 Your Words of Lo♥e

  1. belum sampai lagi . teringin juga nak gi sana ...

    ReplyDelete
  2. Selamat berpuasa kak anies
    Mampir juga ke blog baru ya kak
    http://scanharga.blogspot.com
    Trima kasih :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆