London | The Queen's Park Hotel

11:19 am

✿...السلام عليكم✿

Sambung balik cerita jalan2.

Sebenarnya, hotel ni tak termasuk pun dalam plan kami. kak Eida yang booked kan untuk kami. terima kasih kak Eida. kalau yu ols nak bermalam kat hotel ni dan nak survey harga, jengah je mana2 website macam booking ke, trivago ke... kat situ ada pelbagai info.

Alhamdulillah, hotel ni sangat2 selesa. biarpun semalaman je tapi once kepala dah cecah bantal, terus hanyut ke lautan biru. sedar2 dah pagi😁😁

lokasi dia pun senang je. cuma berselang satu blok bangunan je dengan Malaysian Hall. masa memula cari, sesat jugak laa... sempat tanya pak guard kat bank tu kat mana lokasi hotel ni...

bahagian depan / pintu masuk hotel

reception. staf hotel ni friendly orangnya. tanya apa sahaja, pasti dia akan jawab dengan senyuman...

lobi. walaupun kecil tapi selesa. nampak tak bilik kaca yang tertulis The Queen's Park Hotel tu? hah, kat situ tempat simpan luggage. FOC je...

laluan menuju ke restoran...

bilik anies... since farah sebilik dengan nurul, makanya bilik ni anies conquer sorang2 😂😂😂

bilik ni kecik je tapi yang paling penting bersih dan selesa... lagi pun kita bukan nak berumahtangga kan kat sini... 😂😂

bilik air - bersih, air laju, semua toiletries ada...

kemudahan lain - tv, hair dryer, almari, meja, bangku, keetle dan yang satu ni, korang kena buat sendiri. hotel ni tak de sediakan wi-fi sebaliknya dia sediakan telefon untuk korang berhubung. anies tak de buat call tapi masa nak berwasap, terpaksa download apps dulu. memang leceh. finally, terpaksa mesej melalui IG. tu pun nak dekat sejam baru settle... fuhhhh... berpeluh mak noks!

overall, hotel ni memang best dan andaikata anies ke London lagi nanti (insya Allah sapa nak ikut?), rasanya tak teragak2 kot nak pilih hotel ni...

thanks 4 reading!

daaaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

12 Your Words of Lo♥e

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆