Work

9:26 am

...السلام عليكم

Work hard in silence, let your success be your noise!
happy Monday + happy working!

ya Allah ya Tuhan kami, kembalikanlah suasana yang indah seperti ini kepada kami.
amin...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. amin..anies...k'imi sgt suka quote tu :)

    ReplyDelete
  2. sama2 kita berdoa....ye Anis...

    ReplyDelete
  3. akhirnya bumi ini akan musnah ditangan manusia manusia yang rakus dan tamak ....

    ReplyDelete
  4. amin.. amin.... betoiler kan rasa sangat tak selesa tu belum jadi orang muar lagikan..
    gambar kat manani cam biasa ku lihatjer...

    ReplyDelete
  5. moga semuanya kembali pulih...amin

    ReplyDelete
  6. rindu kan suasana cerah cam tu, asyik jerebu je,...

    ReplyDelete
  7. Hari ni akak pun happy jugak kojer. walaupun service tax punya hal belum setel. akak tetap nak happy jugak. hahahaha..


    ala anies.. jawapan pada GA akak tu . terserlah kat Tajuk GA tu.

    akak dah suluh, cuma anies je kena kasi sportlight sikit. baru boleh nampak.

    ReplyDelete
  8. Ameen..kids tak sekolah..so umah x aman..aduiii..

    ReplyDelete
  9. jerebu buat siksa jiwa raga ku huhuhu

    ReplyDelete
  10. happy monday jg..w/p jerebu rutin biasa tetap kena teruskan ..yg pastinya langkah berjaga2 tetap diambil kira..

    p/s:len kali klu g area kl nak tepon anis aje lah kan..huhu

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...subhanallah..cntik n damainya tengok keindahan langit ni...

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...subhanallah..cntik n damainya tengok keindahan langit ni...

    ReplyDelete
  13. Amen... Akak pon dah kena asthma.

    ReplyDelete
  14. amin..semoga pulih dengan segera

    ReplyDelete
  15. Gambar terkini ke tu? Langit cerah..biru...tak berjerebu..:)

    ReplyDelete
  16. Amin! Sama-sama kita berdoa. "Semoga Engkau turunkan hujan Ya Allah, untuk membasahi bumi dan menghakis apungan-apungan merbahaya di atmosfera sekarang ini".

    ReplyDelete
  17. Kata otai. Diam ubi berisi, sampai masa 'menuai' pasti seronok menikmatinya.
    Amin2x, semoga semuanya pulih seperti biasa.
    Ps: ummi dah pos yg ganti, yg kecik je. yg besau2 dh abih,hehe..

    ReplyDelete
  18. Amen...
    rindunya ngan langit yg biru... dah tak larat nak cium bau asap lagi.

    ReplyDelete
  19. insyaAllah..mudah-mudahan..cepat laa kembali normal...

    ReplyDelete
  20. kakpb takpe la, dok rumah.....kesian org yg kena tugasan luar kan?

    ReplyDelete
  21. tengok kat umah akak ni macam kurang dah sikit...harap2 petang karang hujan la..panas sangt nih..tak tahan ..

    ReplyDelete
  22. cantikknya awan tu.. skrg area utara pun dh jerebu. huhu

    ReplyDelete
  23. Tenang je tengok gambar ni..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆