Selangor Book Fair 2013 : a short note

9:02 am

...السلام عليكم

Berakhirlah sudah detik2 yang memenatkan tapi best!
bayangkan, tak habis lagi penat di KLIBF, bersambung semula di SACC, Shah Alam dan telah pun berakhir dengan jayanya, semalam.
apa2 pun, kepada yang hadir especially ke booth Ana Muslim, anies mengucapkan jutaan terima kasih.
harap2 kita dapat bertemu lagi di tahun hadapan.
insya-Allah.

p/s tahniah kepada 22 pengunjung bertuah PBS 2013 yang membawa pulang iPad mini.

macam biasalah...
tag ni memang perlu dipakai.

entrance.

view SACC dari tingkat atas.
walaupun tak sehebat KLIBF, namun PBS ni tetap meriah.
terima kasih orang Shah Alam khususnya!

pintu masuk dari sebelah kanan (berdekatan dengan kompleks PKNS)

sama macam tahun lepas.
AM sewa 6 booth je.

walaupun masih awal, ramai dah mula serbu booth AM.

sempat lagi ronda2 sekeliling SACC.
tahun ni tak dan nak rembat buku.

booth di bahagian luar SACC.
nampak macam tak ramai je?
betul, sebab masa ni awal lagi.

pelakon Liza Abdullah dan Shah Iskandar turut mencemar duli di booth FINAS.

penutup entry.
mem besar dan opismet beliau.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. Anies.. anak akak ajak pergi tapi tak boleh sbb der hal.. frust gak akak sebab teringat mesti anies ada kat sanakan... anak2 akak memang peminat ana muslimnya produk....

    ReplyDelete
  2. akak teringin nak datang ke tempat macam ni...seronoknya tengok buku

    ReplyDelete
  3. meriah sgt... kat terengganu xde ke nak buat mcm ni gak?

    ReplyDelete
  4. Posing sakan ye hehe...kalau dekat nk gak pergi sini

    ReplyDelete
  5. wow best nya.xsempat nk g.anak demam mmg xleh nk kemana.awak,novel teduhan kasih n sebenarnya sy isteri dye ada x jual.hehehe.kalau ada bgtau eh.sbb g sume bookstore sume dh xde.

    ReplyDelete
  6. busy dgn macam2 hal tk sempat nak terjah hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhhhh... ipad mini tuuuu. tahniah pemenang

    ReplyDelete
  8. salam,anies....k'imi pegi tak smalam...tp dh last daykan..samapi2 pun dh yk booth yg tutup..rasanya anies pun dh balik..ushar2 jgk tp xnmpak..msti anies dh balikla time tu :(

    ReplyDelete
  9. saya tak sempat pg.. rasa mcm nak menangis tau.. sbb dekat jer.. bukan jauh pun.. tp bz kekangan masa.. tak sempat nak pg...

    ReplyDelete
  10. Wah! meriahnya...seronok kalau dapat ke sana...

    ReplyDelete
  11. best! cuci mata tgk buku, tgk orang

    ReplyDelete
  12. Wahhh 2 pelakon 'Teduhan Kasih' ke sana ye, pasti lg meriah :D

    ReplyDelete
  13. Saya tak sempat pergi..huhuhuh..penuh undangan org kawin on weekend

    ReplyDelete
  14. buzy sungguh ye..tapi tabik springlah sempat lagi berbisnes dgn knor ni..cayoklah

    ReplyDelete
  15. best nyee... tgk pulak booth ana muslim tu.

    ReplyDelete
  16. wahhh meriahnyer....

    ehhh ada retisss.. hehe

    ReplyDelete
  17. mana2 buat pesta buku, mesti org penuh..tapi sebab BB1M dah abis, xde la muka saya dah..hehehehehe

    ReplyDelete
  18. Kalau gi Shah Alam mau akak sosat...ahhaaa...

    ReplyDelete
  19. wow mwriahnya...last pergi booth buku macam ni time study dulu...slalu buat dekat depan library

    ReplyDelete
  20. walaupun penat tapi mesti puas dan seronok kan :)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆