Cadbury Festive Friends

2:15 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Kalau sebut Cadbury, automatik otak kita akan terbayangkan coklat. betul tak?

alkisah, masa Krismas hari tu, singgah Cold Storage and terjumpa mende alah ni. tanpa fikir banyak kali anies terus rembat.

ni laa produknya... kalau di luar musim perayaan mungkin tak jumpa kot.

tadaaa.... bukan coklat sebaliknya biskut berbentuk snowman dan santa yang disaluti coklat cadbury. macam mana rasanya, anies? hmm sedap! cuma bagi tekak anies, biskut tu sedikit tawar. mungkin sebab coklat dah manis jadinya biskut tu sengaja dibuat tawar.

harga? kalau tak silap anies, RM13.90. mahal lor... tapi sebab nak try, pejam mata and bayar hahaha...

tu je nak bebel hari ni...

p/s kejap lagi anies sambung BW.

thanks 4 reading
daaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

52 Your Words of Lo♥e

  1. wahh..nmpk sedp...mesti sush nk jumpa

    ReplyDelete
  2. favourite ni tapi lagi suka makan yg jenis bar tu..hehe |♕ Tiara Sapphire ♕

    ReplyDelete
  3. Cadbury festive friends 😊 cute and delicious...

    ReplyDelete
  4. Nyumm nyummm. Ada lagi dak? Minta sekeping boleh?

    ReplyDelete
  5. hahahaha nasib sedap, berbaloi la beli. Kalau craving ni mau tunggu setahun sekali baru dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. bgs jg dia kuar sethn sekali hehehe jimat poket

      Delete
  6. alaa..igt nak bagi kita tadi..haha..jgn lupa bw blog kita tau..:)

    ReplyDelete
  7. harga mahal isi sedikit kak hehe tak apalah yang penting sudah tak penasaran

    ReplyDelete
  8. Mahal jug, tp sesekali melayan craving apa salahnya.

    ReplyDelete
  9. okla tu untuk bnda rare rm13.90 eheh
    sesekali apa salahnya =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sethn sekali mmg boleh tiap2 hari kopak hahaha

      Delete
  10. Bentuknya unik, jadi penasaran sama rasanya

    ReplyDelete
  11. Uy que galletas tan ricas no importa la época del año

    ReplyDelete
  12. menarik design nya. jangan kata anak2, kita si ibu pun suka camni ^_^

    ReplyDelete
  13. Sedap.. sesekali laburkan duit pada makanan yang best memang menguntungkan tekak..

    ReplyDelete
  14. Hana suka spesis biskut macam ni. Hehe tapi yang ni tak try lagi.

    ReplyDelete
  15. Nampak macam biskut biasa je.

    ReplyDelete
  16. saya tahu cadburry ini hanya coklat bar saja ada pula biscuit ternyata

    ReplyDelete
  17. Saya sebenar suka biskut bersalut coklat dan tak manis sangat.

    ReplyDelete
  18. Tak jumpa lagi cadbury ni. Okeh kalau jumpa boleh beli 😉

    ReplyDelete
  19. Bestnya coklat... tapi mahal la... Teman biasa beli coklat ONLINE je... from Langkawi to SU3...

    ReplyDelete
  20. Harga tu boleh tahan mahal tapi sekali dah rasa, puas hati lah. Ingatkan coklat awal2 tadi, rupanya cookies..

    ReplyDelete
  21. oh limited edition la ye..sedap nmpknye

    ReplyDelete
  22. Tak jumpa pulak masa xmas festive tu. Kalau ada memang grab.

    ReplyDelete
  23. Bila tengok kotak, rasa mcm nak beli juga. Tapi bila tengok harga, jadi fikir 2 kali pulak nak beli hahaa.. Rasanya yg cadbury bar tu ttp tiada coklat yg boleh challenge hehe :)

    ReplyDelete
  24. Kena tunggu hujung tahun ler nak try biskut Cadbury ni

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆