#LFCTour + EPL Masters Tours 2015 : harga tiket

12:00 pm

✿...السلام عليكم✿





Info ini tidak sesuai dibaca oleh blogger Salbiah M dan Redza sebab diorang penyokong Arambagh KS (Dhaka). harap maklum ;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. masa zaman bujang layan jugak, tapi bila jadi mak dara ni..susah ler, lagipun hubby tak minat bola..hahaha..gigit selimut je la

    ReplyDelete
  2. Mahal juga ternyata, apa mbak sendiri berminat menontonnya?

    ReplyDelete
  3. Oklah juga harga tiket tu dgn team mana yg bermain.. menarik ni.. Liverpool forever hehee.. :D

    ReplyDelete
  4. tak baca pon info ni..tengok ja hihi

    ReplyDelete
  5. klu dah minat , tiket mahal pun pejam je mata ... heee

    ReplyDelete
  6. Kayaknya kak Anies, ikutan nonton ya :)

    ReplyDelete
  7. Salam Anies. Kak Azie akan bertugas pada 26hb Ahad dan 3 Mei Ahad. Nanti jumpa yaa...

    ReplyDelete
  8. Dah cakap dulu..
    kalau nak update apa2 pasal bola, memang dapatkan update kat blog anies atau blog sal..hehe :)

    ReplyDelete
  9. Hihihi nota pesanan penaja yang mahal tu! Saya pun teringat pada Sal baca entri ni.

    ReplyDelete
  10. lau dah minat confirm beli tiket ni kan...mahalnya...hehe

    ReplyDelete
  11. Wow, harga ticket dia dh blh bayar pymnt kete utk sebulan la... Klu nk tgk dgn jelas amikla ticket yg plng Mahal tu bawu puas hati....:-)

    ReplyDelete
  12. peminat bola harus la tengok.. tiket tu memang standard la. hehe

    ReplyDelete
  13. Arambagh KS Dhaka?hahahaha!aku sokong Bengaluru FC la.

    punya dok contemplating pasal all stars ni sampai terlepas promo..huahua..nak beli ke tidak ntah.kenapa kau mesti sebut Torres, kenapa..

    ReplyDelete
  14. hehehe ye memang Kak Sal yang patut bace ni.. den bace cem di angin lalu =P

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆