Sekadar ingatan bersama

10:37 am


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

28 Your Words of Lo♥e

  1. terima kasih atas perkongsian ini :)

    ReplyDelete
  2. akak memang guna perkataan 'solat' selalunya.. =D

    ReplyDelete
  3. PERKONGSIAN YG BAIK..THANKS :)

    ReplyDelete
  4. thanks for sharing..
    klik iklan untuk anis :)

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan kak Anies...saya sudah balas email kakak.. ^_^

    ReplyDelete
  6. baru tau makna dari bahasa sanskrit tu, terima kasih atas perkongsian, lepas ni kena selalu guna perkataan solat, insyaAllah.

    ReplyDelete
  7. Thanks anies..baru tahu makna dalam sanskrit..

    ReplyDelete
  8. terima kasih atas perkongsian.

    ReplyDelete
  9. terima kasih anies atas info

    ReplyDelete
  10. Di radio IKIM, ustaz ada menerangkan juga pasal Ramadan...yg lebih baik kita address bulan ni sebagai bulan Ramadan, bukan bulan puasa...sebab dlm bulan Ramadan itu, bukan hanya terdapat puasa, tetapi terdapat pelbagai amalan2 lain dan hikmah2 nya :)

    ReplyDelete
  11. terima kasih kak sudah mengingatkan :)

    ReplyDelete
  12. dulu sllu guna smbhyang, now dah tbiasa ngn kwn dr smnjg so, smpai skg guna pktaan solat..lg ada makna :)

    ReplyDelete
  13. terima kasih utk perkongsian, dulu ika slalu jgak guna prkataan sembahyang tapi alhamdulillah skarang dh tak, sbab lbih trbiasa dgn prkataan solat..bila dh tahu ni, lg tak nak guna..hihi :)

    ReplyDelete
  14. perkataan mudah tapi x ramai yg tahu ...

    ReplyDelete
  15. baru sempat nak blog walking. tq singah blog kite. bulan pose ni susah plak nak update blog. hehe...tp nak update gak .. nnti singgah k..

    ooo solat.. tq sharing k

    ReplyDelete
  16. ya betul..tu..terima kasih PERKONGSIAN YANG BAIK..

    ReplyDelete
  17. rasanya..jarang dah org sebut sembahyang. anak2 kecil pun dah mula sebut solat..

    ReplyDelete
  18. kat utara ni ada rancangan "betulkan yang biasa, biasakan yang betul" tau anies di radio kedah. best sebab banyak yg biasa kita cakap dan lakukan, dibetulkan

    ReplyDelete
  19. terima kaaih atas peekongsian nih

    ReplyDelete
  20. lepas nie akan cuba biasakan diri dengan perkataan solat..

    ReplyDelete
  21. terimakasih sudah berbagi ilmu

    ReplyDelete
  22. thanks for the ilmu ini. maaf lama tak jenguk.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆