Jaa & Kak Pah's wedding : bersanding @ Villa Ukhuwah, Taman Tasik Titiwangsa, KL

10:51 am

...السلام عليكم

Sambungan dari sini.

25.12.2013.
Rabu.

jarang orang buat majlis kenduri kahwin di tengah2 minggu kan terutama majlis perkahwinan Melayu.
kalau ada pun, macam kenduri kahwin depa ni la.
tu pun sebab cuti Krismas.

kawan2 opis sempat mengusik, "wah... kahwin macam omputih!"
(lazimnya omputih kahwin hari Rabu)

tapi tak kisah lah kan...
janji yang dijemput tu boleh menghadirkan diri.
yang happening nyer tentang majlis jaa dan kak pah ni adalah...
dah macam majlis reunion staf2 Ana Muslim!

masa open house AM yang lepas ramai juga ex-staf yang tak hadir.
so bila ramai yang hadir ke majlis ni...
rasa macam...
waahhh... seronoknya! bergossip

gambar tak banyak.
so yang mana ada ni je la yang sempat anies share, okey!

majlis bersanding bermula pukul 2pm.
happy kemain pengantin!

berseri kak pah kite ni...

antara tetamu yang hadir...
memang ramai. 
sampai terpaksa tunggu turn untuk dapat seat.

antara ex-staf Ana Muslim yang hadir.
bila dah jumpa, memang kecoh!

pelamin pun ada deco Krismas.
^_^
masa ni tengah tunggu turn untuk bergambar dengan pengantin.

hello everyone!
my name is Hannah Tasneem.
comel tak saya?
saya pun datang ke kenduri kahwin tok jaa dan nek pah.

ni la Villa Ukhuwah.
pic kredit: blogger Fatin Liyana.
FL ada up entry tentang satu majlis perkahwinan yang berlangsung di Villa Ukhuwah ni.
villa ni ada 4 buah bilik dan ruang tamu + dapur yang sangat2 luas.
dan kadar sewanya juga sangat2 murah.
orang KL, kalau nak buat majlis kat sini, yu ols kena booking setahun lebih awal ya...

kad ucapan daripada kami untuk jaa dan kak pah!

baraka Allahu lakuma wa baraka alaikuma
wa jamaah bainakuma fi khair... 

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. wau syioknyer kaween di villa gitu.. dulu kalau nak rasa orang kaya alamat mesti jadi villa ... tahniah untuk pengantin.. memang meriah majlisnyer...

    ReplyDelete
  2. Cantij pakaian pengantin. Gabungan warna dia cantik

    ReplyDelete
  3. barakallahu lahumaa
    have a blessed wedding!

    ReplyDelete
  4. bestnya.. agak2 berapa sewa tu

    ReplyDelete
  5. hanya bisa bernyanyi lagunya
    maher zain - Barokallah


    hehehhe

    ReplyDelete
  6. Boleh ke deco2 tu...tya je...

    tahniah pd pasangan

    ReplyDelete
  7. meriahnya kenduri...pengantin senyum happy...

    ReplyDelete
  8. assalam dear..seronoknya dia mkn nasi pengantin masa cuti krismas.. ;) suka juga tgk pengantin yg happy je tu..

    *maaf baru arini dtg jenguk anies..hu2..

    ReplyDelete
  9. sepadan & cute.. simple je pelamin dia.. (:

    ReplyDelete
  10. nampak berseri-seri pengantin.. kreatif ayat-ayat dalam kad tu..

    ReplyDelete
  11. wah jadi pengen juga nich ikutan wedding huhuhu ^^
    bagus acara nya mizz. sangat meriah :)

    ReplyDelete
  12. meriah majlis resepsinya..cantik pelaminnya..

    ReplyDelete
  13. cantik tema, awalnya kene booking gegegegege ...

    ReplyDelete
  14. kenduri tepi kolamm ...cantikkk ni ambik gamba2..ehehhe..salam perkenalan

    ReplyDelete
  15. memang grand la wedding ni.. nampak meriah dgn tetamu dgn deco pun cantik. suka tgk pelamin tu. hehe

    ReplyDelete
  16. Klu dah boleh berjumpa gitu mesti seronok. Rasa sekejap je kan...

    tahniah buat pengantin

    ReplyDelete
  17. salam...tahniah buat pengantin :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah buat kedua mempelai.. Meriah majlis kawinnyaa..

    ReplyDelete
  19. macam kenal la Kak Pah tuh..?? PM sebenarnya ada dapat jemputan kahwin kawan sekolah dulu kat area KL juga dan pada hari krimas juga , cari kadnya tak jumpa pulak...namanya Kak Pah juga...

    entah2 Kak Pah yang sama sebab dalam gambar macam lain al-maklum la sudah beberapa tahun tidak jumpa...huhu

    cuba Anies tanyakan Kak Pah tuh dulu sekolah kat Teknik PD ke , kalau yer betul lah tuh...=)

    ReplyDelete
  20. kirim salam kat Kak Pah yer , bagi tau maaf tak dapat hadir majlisnya sebab PM dan wife kedua-duanya kerja hari tuh...

    PM dan wife sama course dulu dengan Kak Pah masa kat TiPD dulu , PM pengawas begitu juga Kak Pah...hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆