Don't try this!

5:30 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

26 Your Words of Lo♥e

  1. MJ time lunch hour wajib tidur...
    Masa 1 jam kan..hehee ;)

    ReplyDelete
  2. berkat bersahur ni kan Anies, makan sikit pun, masih bertahan seharian.

    ReplyDelete
  3. pergh... statement no 5 tu x menahan.. kiranya makan time lunch hour la tu kan.. haha

    seb bek tajuk tu dah bagi amaran...

    ReplyDelete
  4. kalau tengahari tertidur.. confirm weng sekejap kepala.. :(

    ReplyDelete
  5. mkn kurma..minum air teh o panas...

    anak2 mkn coco crunch.

    ReplyDelete
  6. lepas sahur tak tido...bole tahan ke anies...
    tips yang bagus juga...tq

    ReplyDelete
  7. KA pun kurma mesti ada dalam menu sahur !

    ReplyDelete
  8. hehe.. yang no.5 tu tak berani buat..

    ReplyDelete
  9. tq for the tips. tp selalunya lepas sahur berdengkur je balik. anak2 pun sama.

    ReplyDelete
  10. bagus juga tips ni...em...kalau boleh, buat aktiviti macam biasa saja dibulan ramadan ni...cuma bajet2la...ringankan sikit mana yang berat...kurangkan sikit mana yang lebih...kan~~~

    ReplyDelete
  11. amalkan yg no.5 tu memang tak laparlah haha

    ReplyDelete
  12. Akak biasanya sahur ngan air milo dan kurma jer..
    tapi kalau amalkan yg no 5 tentu tak lapar...

    ReplyDelete
  13. sahur awal lepas subuh baru sambung tidur

    ReplyDelete
  14. Waktu bersahur, selera menurun. Mungkin bersahur seorang diri. Kalau ramai lain sikit kot.

    ReplyDelete
  15. True.. Sahur di ujung waktu juga sunnah Rasulullah :')

    ReplyDelete
  16. السلام عليكم
    Yang lebih muda pastinya lebih mampu bertahan - dari lapar, ngantuk, letih lesu, dan lemah lembik. Tapi tak boleh pula nak kurangkan umur yang sedia ada!

    ReplyDelete
  17. kah kah kah...ini puasa yang yuk..

    ReplyDelete
  18. di hujung sahir tu selalunya akak akan minum air je...

    pas subuh tadarus kejap. pas tu tido semula( jgn ikut cara ini ok)

    kul 9.00 baru bangun, mandi dan pergi kerja.

    time lunch pergi solat,tapi tak tido pun.


    tak dapat nak ikut semua aturan tu. tapi still ok tak de letih or lapar.

    ReplyDelete
  19. wahahah!!!lain mcm je yg no 5 tu,eheheh!!k imi xpernah ada msa utk tido di siang hari :( redha jela :(

    ReplyDelete
  20. tak selesa sangat nak tido kat ofis bile time rehat.. at least kne ade bantal. =P

    ReplyDelete
  21. Lepas zohor mesti nk lelapkn mata kejap..

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. woo bahaya ni... no no no..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆