Lunch hour: Nasi Beryani Aqeem

1:57 pm

Bagi yang tinggal kat Sungai Petani, pastinya dah mengenali restoran nan satu ni.
terletak di Taman Peruda, Nasi Beryani Aqeem ni, kalau yu ols datang sekitar pukul 2 petang...
alamatnya makan kerak je la...

moh layan apa yang anies makan kat restoran ni!

kari ayam

pacelis timun + nenas

kurma daging

dan.. of course..
nasi beriyani.
makan gitu je dah sedap!

air bikarbonat.
comel je botol nyer...

fresh orange adalah satu kemestian.

1 set nasi beriyani = RM6.
murah ke tak?
kalau nak tempah, boleh hubungi En. Aqeem (yang berbaju kelabu tu)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

17 Your Words of Lo♥e

  1. burrppp!kenyang..alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. murah...sedapnya kurma daging tuh..

    ReplyDelete
  3. nasi briyani RM6 je anies? memang murah gilak tu.
    Nampak memang sedap tu anies.

    ReplyDelete
  4. murah la nasi beriyani dia. tapi jauh ye nak try~

    ReplyDelete
  5. waaaa... bestnya... harga boleh tahan.

    ReplyDelete
  6. sangat sangat murah.....

    air bikabonat tu. time balik kg je boleh jumpa.

    org kampung akak panggil. ayaq menet!

    ReplyDelete
  7. lama tak makan nasi beriyani. kurma daging tu sedappp!!

    btw, lama xsinggah blog sis. header lawa :D

    ReplyDelete
  8. RM6 tu murah :)

    Saya mmg penggemar nasi beriani...kalau ke SP, Insya Allah boleh try ni..:)

    ReplyDelete
  9. murah.. murah... memang tak dapat kalau kat sini. ... kat sini RM10 haritu nasi sikit dahler tak sedap memang sedih..

    ReplyDelete
  10. Standard la harga nasi briyani tu, lebih kurang kat tempat MJ gak.. ;)

    ReplyDelete
  11. alahai sedappnya...murah tu kalau nak compare dgn di penang

    ReplyDelete
  12. anies...cam mn kita nak tau blog kita tu ada malware...sebab akak view blog akak tu macam biasa xde prob...maybe visitor yg view baru nampak...anies view blog akak nampak cam mane huhu

    ReplyDelete
  13. tq anies...ngah operate blog jap :) misi mencari malware

    ReplyDelete
  14. ?????????what????????????rm6???????????huwaaa!!!!!!!jeles!!!!!!!nak jgk!!!!!!!ahhaha!!

    ReplyDelete
  15. salam...murahnya. Baru tau restoran tu. Bila Anies mai SP?

    ReplyDelete
  16. nasik beriyani one of my fav jugak..harga tu rasanya standard,tak mahal...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆