High heels

1:12 pm

Life is like a new pair of heels
It may get scratches, creases, cause pain now and then, but you gotta keep walking...

mana tak sakit plus melecet kalau pakai cam ni kan? ;-)
cite pasal kasut ni ada kat entry ni.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

39 Your Words of Lo♥e

  1. kakinya memang kuat...
    seksa..seksa

    ReplyDelete
  2. skrg ni mmg x lah kan nk pakai heels.hehehe

    ReplyDelete
  3. Diupaha pun kakcik tak sanggup nak pakai kasut begitu. :)

    ReplyDelete
  4. ish ish ish, kasut ghrope itu pon ade.. menyeksa diri tu namanya

    ReplyDelete
  5. peliknye heels ni..x sanggup nk pakai..hehe

    ReplyDelete
  6. new kaki ayam punye fashion...pelik2

    ReplyDelete
  7. Mcm seram pulak kalau tinggi sangat, tbayang terpacak kat kepala haha ^_^

    ReplyDelete
  8. tak bg bini i pakai hi heels....npk dia lbh tggi plk bila diri sblh.

    ReplyDelete
  9. dulu masa bujang suka la pakai heel tinggi2 ni...sekarang dah beranak pinak, tak kuasa mak...haha...

    ReplyDelete
  10. dari muda sampai tua..acik memang tak pernah pakai kasut tinggi

    ReplyDelete
  11. sesusah mana pon idop nak xnak kena tempuh jgak..

    ReplyDelete
  12. akak lebih rela sarung selipar jamban sajeee

    ReplyDelete
  13. hahaha xsuke kasut tinggi halus gini...sakit kakiiii

    ReplyDelete
  14. hehe kesakitan yang sama,tapi tetap kena terus bergerak kan Anies.

    ReplyDelete
  15. Boleh tembus kaki tak agaknya? Huhu...

    ReplyDelete
  16. ni kasut ke stokin ni..kih kih kih

    ReplyDelete
  17. baik xpayah pkai kasut terus...hehe

    ReplyDelete
  18. kasut yg 2 inci pun dah terseliuh kaki ni..huhuhu..

    ReplyDelete
  19. ehem..mcm2 fesyen terkini yg blh membuat kita yg memakainya rasa seksa !!..ha2x..

    ReplyDelete
  20. sure skt pakai mcm ni..haha..
    klaka la plk..:p

    ReplyDelete
  21. nak pakai juga..hhahaa

    slmt mlm kak~

    ReplyDelete
  22. adehhh...xterpikir aku camne pompuan bleh jalan pakai kasut nih...sakit gila kaki...pastu memudaratkn kesihatan...BAD FESYEN

    ReplyDelete
  23. ishhhh... ni fesyen ker??? tak sanggup den...

    ReplyDelete
  24. Kalau mcm gini lebih baik tak payah nak berkasut....

    ReplyDelete
  25. seram je pakai kasut gitu~

    ReplyDelete
  26. Tak sanggup nak pakai kasut mcm tu.

    ReplyDelete
  27. Kalau pakai macam tu mmg sengal mengalahkan lady gaga haha..

    ReplyDelete
  28. respect la wanita yang dpt pakai kasut high heels ni...punyaaalaa sakit.mcm manaa laa korang boleh tahan... >_<

    ReplyDelete
  29. tak seksa kaki ka pakai camtu?

    ReplyDelete
  30. stuju tu,anies...shoes have to be fixed from time to time jgkkn?

    ReplyDelete
  31. madam mmg hantu kasut, tp kalu mcm ni MEMBUNUH NAMANYA!huhuhuhuh

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆