Yellow

9:07 am

Di hari khamis nan indah ini, ada sesiapa yang pakai baju kaler kuning?
kenapa kuning?
hah, check kat sini okey!
yang tak pakai baju kuning, apa kata kita nyanyi lagu kuning?
jom!




look at the stars, 
look how they shine for you, 
and everything you do, 
yeah they were all yellow, 


i came along 
i wrote a song for you 
and all the things you do 
and it was called yellow 


so then I took my turn 
oh all the things I've done 
and it was all yellow 


your skin 
oh yeah your skin and bones 
turn into something beautiful 
d'you know you know I love you so 
you know I love you so 


i swam across 
i jumped across for you 
oh all the things you do 
cause you were all yellow 


i drew a line 
i drew a line for you 
oh what a thing to do 
and it was all yellow 


your skin 
oh yeah your skin and bones 
turn into something beautiful 
d'you know for you i bleed myself dry 
for you i bleed myself dry 


its true look how they shine for you 
look how they shine for you 
look how they shine for you 
look how they shine for you 
look how they shine for you 
look how they shine 
look at the stars look how they shine for you 


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

31 Your Words of Lo♥e

  1. alamak hari ni tak pakai kuning pakai kelabu la anis hee ;)

    ReplyDelete
  2. adoi adoi...silau baca post ni sebab kaler kuning....+_+

    ReplyDelete
  3. Kakcik tak tahu entah warna apa yang kakcik pakai - nak kata coklat bukan, merah jambu pun bukan, kuning lagilah bukan. :)

    ReplyDelete
  4. hehehe...tak suka sangat kaler kuning...

    ReplyDelete
  5. Alamak kena menyanyilah nampaknya ni, hari ni ummi pakai baju hijau Anies, hihi..

    ReplyDelete
  6. Jgn otak kuning sudaaaaa!! wakakaka

    ReplyDelete
  7. aku ada satu je baju kaler kuning...huhu....

    ReplyDelete
  8. hari ini kak ain pakai hitam putih...

    kalau kaler kuning tak berapa masuk jer dgn kak ain la kaler tuu...

    ReplyDelete
  9. oppssss.... nureen pakai putih hijau hitam ari ni... combine clr ok x hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam,
    Bila disuruh nyanyi lagu kuning, terus cari baju kuning ... tak lah kena menyanyi

    ReplyDelete
  11. hari ni pakai baju batik...ada sikit kuning

    ReplyDelete
  12. kuning itu bagus utk anak2,sebab boleh mendatangkan mood ceria..seronok belajar n merangsang otak..

    ReplyDelete
  13. kita pakai t-shirt hijau putih lah anies..kuning kita x minatlah huhu

    ReplyDelete
  14. alamak macam tak best jerk pakai baju color kuninggg...hahahaha...kiter kena pakai baju syarikatlahh..every day look bluee..hahahah

    ReplyDelete
  15. arini saya pakai baju colourful la..ingatkan psl apa td..rupa2 nya terapi warna :)

    ReplyDelete
  16. hari ni akak pkai kuning coklat..:)

    ReplyDelete
  17. yea2.. ari ni siswi pakai kuning..hihi

    ReplyDelete
  18. hehehe..ana pakai t-shirt belang
    merah-hitam la pulokss..hehehe...

    ReplyDelete
  19. aku suka sangat band ini..tenang je sound nya.....Anies....baik awak tukar template awak ini....kalau boleh kemas kan sikit....

    ReplyDelete
  20. minat band coldplay ni..kuning ni warna kegemaran adik no.3 saya...

    ReplyDelete
  21. ehhh saya pakai yellow smlm...hihihi

    ReplyDelete
  22. semalam pakai kaler biru laut..hari ni biru gelap

    ReplyDelete
  23. betul ke anies?? cuba nak ikut lah panduan tu..mana tau ceria hari2..huhu

    ReplyDelete
  24. eheheh!!hari smalam saya pkai purple..tapi ada bunga2 kuning skit,kihkihkih!!

    ReplyDelete
  25. ehem..kadang2 ada org sesuai pakai baju kaler ni..he2x..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆