Surprise and GA!

9:24 am

Lepas baca entry ni, jangan marah anies tau!
memang tak nak cakap sebab kunun2 nyer nak lari daripada 'another typical GA entries' hehehe...

pic dan entry ni. ada kaitan dengan GA.

well, sebagai menghargai jasa, kesungguhan dan kegigihan anda (serta peluh jantan yang menitik) yang mencari bagai nak rak tu, maka diumumkan:

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"



yeah!!
you are 'guessers of the year'!!
*tepuk* *big clap* *standing ovation*

so, nanti kasi alamat rumah or nombor tipon or emel address tau!
ada sket GA for ya!

yang dah teka tapi tak dapat.
yang cuba teka, tapi tak nampak.
yang komen tapi tak teka.
yang singgah, tak komen dan tak teka.

jangan marah no...
insya-Allah ada rezeki anda lain kali.
memang tak nak beritahu pasal GA ni.
nama pun surprise kan...

so next time, kalau2 ada soklan cepu emas 916 yang anies tepek kat mana2 entries,
jawab tau!
mana tau, rezeki sedang menanti anda kelak?

btw, terima kasih banyak2!

p/s jangan lupa skodeng blog depa ni kalau2 nak share GA tu!
;-)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. Tahniah kepada mereka. 'Mereka' tu kawan sekolah anies ya? :)

    ReplyDelete
  2. wah mama aini mng.. cayalah mama.. tahniah huhu ;))

    ReplyDelete
  3. oo ada hadiah ropenya..lain kali buat lg ye..

    tahniah kat pemenangnya..

    ReplyDelete
  4. tak tau pun ada GA...dah terlepas...huhu...

    ReplyDelete
  5. alamak tak teka pulak..tp dah teka dlm mimpi..tk bleh ke?btul..kih kih kih

    ReplyDelete
  6. alamak tak teka pulak..tp dah teka dlm mimpi..tk bleh ke?btul..kih kih kih

    ReplyDelete
  7. laa GA rupanya, kalau tahu ummi cari Anies dalam gambar tu sampai juling mata, hehe..

    ReplyDelete
  8. tidakkkkkkkkkkkkk.... aku teka salahhhhhhhhhhh.... hahahahaha...

    pssstttt... nis, lain kali bagila soklan senang sikit....hehhe... aku ni rabun....

    ReplyDelete
  9. kenapa dulu kecik2 comey, dah tua ni, sememey jer. ahaksssss

    ReplyDelete
  10. salam anies..banyak ka1i mama baca entry ni..tak percaya mama blh menang !!..ha2x..anies tak cakap pun tentang GA ni..thanks a lot dear !!!first time dpt GA..ha2x..terlebih excited pulak !!!.. :)

    ReplyDelete
  11. email mama: aniyunus48@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. apasal belakang tu ada budak berator...

    ReplyDelete
  13. alaaaa... lugi la nureen x try teka jgk ari tue.. ;p

    ReplyDelete
  14. huhu... tahniah...
    lya tlps dr soklan2 ni...

    ReplyDelete
  15. SALAM,
    Tahniah kpd mereka ini. LF antara yg setakat singgah je.

    p/s.Tentang perkara yg ditanya tu ... awal dis lalu ... Lf ada entri khas mengenainya ... sudi-sudilah baca

    ReplyDelete
  16. waaaa....dah lama x singgah sini....blOg ni semakin kiut la....like it!

    ReplyDelete
  17. salam anies..
    mcm x caya je akk baca komen mama aini tuh..wah mama aini pun menang jgk la..hehe..sekapal la kite ye mama..sebenonyer ni first time dpt menang GA ni..mcm mama jgk..excited!!thanx anies..

    ReplyDelete
  18. email akk: ieja.iskandar@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Tahniah pada yg berjaya... ni yg jeles ..bust la lagi kak ain nk teka plk...

    ReplyDelete
  20. tahniah.... hadiah apa tu? berahsia la pulak...

    ReplyDelete
  21. nyesal sis oi..

    #pasni nak jawap je entry yang ada..jawapan A..haha slmt mlm..tak mo bz2.hehee

    ReplyDelete
  22. la.. GA kah.. awat tak habaq..:P

    ReplyDelete
  23. baru entri mama, baru saya tahu ni sebenarnya GA. asal la tak jawab sebelah cikgu tu~ hehehe

    ReplyDelete
  24. hebakk betul diaorang meneka..


    sy teka salah :p

    ReplyDelete
  25. tak brubah muka masa kecik sampai besor..hehehe

    ReplyDelete
  26. salam semua...
    tahniah kpd pemenang khasnya mama

    ReplyDelete
  27. nyesal tak jawab haritu.. jawab tak tau lak... tahniah untuk pemenangnyer.

    ReplyDelete
  28. kecik molek lagi masa tue...hahahha

    ReplyDelete
  29. awak memang comel time kecik..hehehe..sekarang pun comel gak...

    ReplyDelete
  30. wahhh terernye yg teka betol tu! hehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  31. ahaha..slh teka..;p

    so xdpt la kan..heee

    tahniah mama!

    ReplyDelete
  32. tak tahu pun GA ni anies..sobs2.

    tahniah kat mereka =)

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆