Green

4:24 pm


Painting?
real photo?
you decide!

صور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعهصور من الطبيعه


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. CAMPUR2! ehe..ada yg npk real ada yg mcm dilukis.cantiknyaaa klu betul2 real.subhanallah! :D

    ReplyDelete
  2. subhanallah..
    bersyukur la ada teknologi yg boleh rakam view cantik ciptaan Allah..

    ReplyDelete
  3. real foto yg diedit..raso nyer la..

    tapi cantek2 la semuo nyer...

    ReplyDelete
  4. ee,geram sgt tgok pic ni..cantik2 semuanya..

    ReplyDelete
  5. cantiknya Khairin.. terus segar mata akak.. takkan la painting kann.. nanti akak cilok satu dua gambo ehh.. :)

    ReplyDelete
  6. Lawa gambar2 ni...macam semuanya real :) tapi ada yg nampak mcm lukisan...

    ReplyDelete
  7. Anies, either painting or real photo, all of the pictures are awesome!!!

    ReplyDelete
  8. cantik sgt! akk rs painting... teka je ;D

    ReplyDelete
  9. indahnya,tak kira walaupun lukisan @ gambar asli !!..rasa tenang memandangnya..he2x..

    ReplyDelete
  10. subhanallah, cantiknyer anies.... terpesona madam kau ni ha..

    ReplyDelete
  11. serius sis memang cantik..

    #tak reti nk buat photoshoot ni walaupun niat dalam hati tu memang ada.hehe

    #hijau itu nyaman^^

    ReplyDelete
  12. psss : nt try k wat resipi tu..heee..sedappp tau cupcake tu..hee

    ReplyDelete
  13. tenang je tgk gambo2 tuh..ada yg real ada yg mcm painting jer..yg pasti sume cantik dan menenangkan..

    ReplyDelete
  14. hijau rasa sini rasa nak tdo pula.hehee

    slmt malam sis..mcm bz je ni?hehee

    ReplyDelete
  15. ohh hijau mata hitam ku..hihihi

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆