Jumaat pertama 2017 / 7 Rabiul Akhir 1439H

10:02 am

✿...السلام عليكم✿

Sengaja anies mulakan post di tahun baru pada hari ni. bukan sebab ianya Jumaat pertama 2017 tapi juga kerana hari ni hari special for my mama...

🎶 happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to mama
happy birthday to you 🎵

thank you for rising me to be who i am today... i 💗you!

dan hari ni juga birthday kawan baik masa sekolah dulu... Dee... semoga sentiasa sihat, diberi rezeki yang mencurah2 dan berbahgia di samping keluarga sepanjang hayat... aminnn...

oh, tak lupa juga... my cutie cousin... Icha... happy belated birthday... birthday Icha dua hari lepas. 4hb. tahun ni dah masuk sekolah dan tak boleh nak nanges2 lagi... malu laa kat kawan2 semua tengok... be a good girl ya Icha!

well... apa ya nak cerita hari ni?

mmm... tak de cerita menarik laa nak share... kalau ada pun cerita kat wayang yang anies sempat tengok semalam. judulnya Arrival lakonan Amy Adams. cerita bergenre sci-fi. okey laa jalan ceritanya... tapi anies malas laa pulak nak buat ulasannya... mmm tengok laa nanti. kalau rajin anies buat review pasal filem ni.

okey laa... tu je rasanya bebelan untuk hari ni... dan rasanya belum terlambat nak ucapkan kepada kawan2 semua, SELAMAT TAHUN BARU 2017. semoga anda semua diberkati-Nya sepanjang tahun. aminnn...

menuju puncak, gemilang cahaya
mengukir cita seindah rasa
menuju puncak, impian di hati
bersama janji azam sejati
Pasti berjaya di Akademi Fantasia

p/s Nina, Sal... tengok eskalator ni tetiba rasa... tazabarrrrrr😎😄

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

22 Your Words of Lo♥e

  1. Happy birthday buat Mama Anies.
    Kawan Anies dan jugak cousin Anies tu ;-)
    Mrs.A pun ada nonton wayang jugak citer The Great Wall & Assassin Creed tapi malas nak buat reviews

    ReplyDelete
  2. SALAM JUMAAT ANIES HAPPY BIRTHDAY KPD SEMUA YG MENYAMBUTNYA HARI INI..MOGA DLM RAHMAT N KEBERKAHAN ALLAH.

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru anies..ucapan macam biasa : Next year will be our year.
    Hahahaa

    ReplyDelete
  4. Happy new year akak. Nakpi jalan lagi ke tazzabar tuu? Hihi

    ReplyDelete
  5. slmt tahun baru utk anis..

    smga trus maju dsamping ibu n kawan2..

    ReplyDelete
  6. Happy birthday untuk mama anies :)
    Selamat tahun baru. Hii

    ReplyDelete
  7. hepy besday to mama anies..

    ReplyDelete
  8. My birthday wish to your mom.

    "You are very special to Anies and anies needs lots of yor smiles. Happy birthday."

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Anies,

    Boleh email saya @ myexclusiveboutique@gmail.com berkaitan giveaway yang Anies sertai. Terima kasih. ;-)

    ReplyDelete
  10. anies peminat akademi fantasia ke? boleh try masuk nanti...saya sokong hehe

    ReplyDelete
  11. Salam. Menarik blog ni. Header terutamanya. Selamat tahun baru ya! :)

    ReplyDelete
  12. ramainye yg smbt bday....
    oh ye baru t'ingat abg ngah cikna pun bday bln ni(3/1) tp kami xprnh smbt pun,huhuu....;-)

    ReplyDelete
  13. hepi belated bufday to mama juga..hehe
    moga pnjng umo n sntiasa dmurahkan rezki & diberkati Allah.Aminn ^_^

    ReplyDelete
  14. Esok dah jumaat kedua dlm 2017 ni... cepat sungguh masa berjalan...

    ReplyDelete
  15. hahaha..ternyanyi sama baca y last tu

    selamat tahun bru buat anies..moga smua y baik2 saje thn ni..

    & happy belated birth buat smua... smoga trs dimurahkan rezeki..aamin

    ReplyDelete
  16. mesti ada kisah disebalik escalator tu..

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆