Purple, ungu, kundang...

12:09 pm



Yang Ni Pun Best Juga Taw!

29 Your Words of Lo♥e

  1. Kak wana minat kaler purple..sweet!!! ^_^

    ReplyDelete
  2. SELAMAT PETANG..SYIRA SINGGAH BLOGWALKING :D
    NAK TAK SYIRA PROMOTE BLOG DAN IG ??
    TINGGALKAN LINK DI PAGE BOG SYIRA LOKMAN
    https://www.facebook.com/syiralokman5

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  3. hmmm mmg suka warna ungu ni...

    ReplyDelete
  4. betul...di konvokesyen UM, hari yang ada sultan perak menghadiri majlis, memang ada larangan staf tidak boleh memakai warna purple sedondon..

    ReplyDelete
  5. kenapa dengan kundang? Selalu dengan biru kundang je

    ReplyDelete
  6. Sama tapi tak serupa...ehhh...serupa tapi tak sama...ehhh....apa2 jer lah....

    ReplyDelete
  7. Suka gak ngan warna pepel nie.. cantik.. :)

    ReplyDelete
  8. kundang??kalau malim kundang???

    hehhe

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum
    I like this colour....

    ReplyDelete
  10. Setiap warna melambangkan dan memang punya arti tersendiri ya kak :)

    ReplyDelete
  11. Feveret kaler saya ni..
    Purple..purple ungu
    Dah lama tak sebut warna kundang

    ReplyDelete
  12. one of my fav colour... :D singgah malam..salam kenal.. :D

    ReplyDelete
  13. ehhh ana suka gak purple!!! hehe

    ReplyDelete
  14. Assalam anies,
    haaa
    ni kaler tema weols anak beranak tahun ni he3

    ReplyDelete
  15. Kira warna for the blue blood je la ni. Hihihi.
    Mesti jenuh nak extract colour dari sea snails kan :)

    ReplyDelete
  16. sea snail ? eeerk.. i love people..
    kaler untuk cerdik kan otak kalo ikut psikologi..

    ReplyDelete
  17. gitu...kaler favourite Justin Bieber ni

    ReplyDelete
  18. Saya pun minat purple.. deep purple.. :)

    ReplyDelete
  19. 3 3 nama hampir sama tp di ofis kaler ungu ada mcm2 jenis. huwaa
    nama pun special khas nk buat HW

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆