Menyentuh hati...

9:39 am


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

28 Your Words of Lo♥e

  1. bersyukur dengan apa yang Allah beri...

    ReplyDelete
  2. sangat menyentuh hati...perlu bersyukur walau kita seadanya namun msh boleh membantu yg lain..

    ReplyDelete
  3. yang mampu pun selalu menheluh kata tak cukup..

    ReplyDelete
  4. Insan yg berjiwa murni.. bukan mudah utk lakukan spt dia. Contoh yg baik utk kita semua...

    ReplyDelete
  5. sentiasa mengimpikan diri ni mampu untuk menghulur walaupun seringgit kepada sesiapa yang memerlukan, tetapi itulah yang paling payah dilakukan... :(

    ReplyDelete
  6. wah bener bener menyentuh hati ya kak tulisan nya, jadi terharu saya kak :)

    ReplyDelete
  7. hati emas memang sukar dicari, anies

    ReplyDelete
  8. komen tu subhanallah berilmu sungguh. menginsafkan :)

    such a good man lah Bai Fang Li.
    semoga ramai lagi insan2 cmtu kat dunia ni.

    ReplyDelete
  9. Kagum dengan uncle tua pembawa beca tu..

    ReplyDelete
  10. syukur dgn kelebihan yg allah beri ... hatinya sungguh mulia ...

    ReplyDelete
  11. Ternyata masih yg lebih hidup susah dari kita ya kak :)

    ReplyDelete
  12. assalam..

    salam perkenalan. jemputke blog saya. kisah saya nak kurus. :)

    thank yer.

    ReplyDelete
  13. Hai Anies, Salam Perkenalan!
    Text ni menyentuh hati.. Allah sayang kat kita semua. Dia akan uji hambanya mengikut kemampuan kita....

    Saya dah follow blog awak. Jika sudi singgah ke blog saya ('',)
    http://ummirdinacong.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  14. mendalam maksudnya..tapi ada kebenarannya..=D

    ReplyDelete
  15. manusia yang berguna adalah mereka yang dapat memberi manfaat kepada orang lain, semoga kita dikurniakan hati budi yang luhur seperti uncle ini...

    ReplyDelete
  16. kita patut bersyukur kan.. Allahuakbar, subhanallah..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
    sitinorsharifah@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Betul.
    Kita tak perlu jadi yang terbaik,
    Tapi, berilah yang terbaik yang kita boleh beri.
    Semoga semua mendapat manfaat dariNya.

    ReplyDelete
  18. bersyukur dgn apa yg allah berikan.. alhamdulillah

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆