KLIHF 2014 hampeh dan tak best?

9:36 am

✿...السلام عليكم✿

Memang pun!
kalau diberi penilaian, anies akan
beri 0.01 bintang dari 5 bintang.
kalau ada form yang tertulis macam ni:

1. terbaik
2. sangat memuaskan
3. memuaskan
4. sederhana
5. sangat tidak memuaskan

pasti semua soalan tu akan anies jawab
sangat tidak memuaskan!!

uh, geram sesangat ni!
kalau tahun depan diorang invite lagi,
memang tak hingin nak pergi.

dah laa parking penuh.
belum pukul 10AM dah full parking.
then kena menapak dalam panas2 tu.
sampai je, kena bersesak2 dengan
pengunjung. kalau sorang dua tu
okey lagi. ni berpuluh ribu.
kalau badan tu wangi tak pe.
ni... macam2 bau!
lemas tau tak? lemas!!

huuuuuu....
rileks anies...rileks...
jangan marah2. tak baik...
hari ni hari Khamis.
kau tu puasa. karang tak
pasal2 kureng pahala ko.
arrghh... pedulik hapa pahala kurang!
marah ni tau! marah!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

okey, semua di atas adalah POYO semata2.
jangan terpedaya. jangan terpengaruh.
sila habiskan 'bacaan anda' dulu sebelum judge okey?

hakikatnya KLIHF 2014 tersangatlah best!
SERIUS!
kalau diberi peluang lagi, memang kami akan join
tanpa fikir 10000000 kali.

3 hari berkampung di PWTC sempena
KLIHF sememangnya mengujakan!
kalau sebelum ini kami dah biasa bergelumang
dengan buku2 kerana KLIBF, tapi kali ini...
huuuuuuu.... memang THORBAEK!!

meskipun ada lompang sana, lompang sini...
kami assumed ini sebagai permulaan je.
first lecture. first experiment.
almaklumlah... penganjuran kali pertama.

well... just pekakkan telinga dan... enjoy!!

banyak gambar yang ingin anies sumbatkan
kat sini tapi rasanya... elok kalau anies devided
entry ni kepada 2 bahagian.
so please consider entry ni sebagai part pertama ya...
kalau rasa nanti ada lagi nak share,
mungkin akan jadi part ke 5, ke 6 dan seterusnya...

jauh dah melalut ni.
jom, tilik2 gambar2 yang sempat anies bidik
sepanjang berada di KLIHF.
cekidaut!!

bagi yang tak tahu, event ni kena bayar sebelum masuk.
RM1 per person dan akan diberi goodies bag.
kalau macam kami ni, masuk free je.
so next time sebelum nak datang, roger2 anies k!
nanti boleh masuk free.

fashion show - antara program wajib sepanjang KLIHF.
mostly boutique owners ambil peluang ni untuk
memperkenalkan rekaan mereka kepada umum.

Dato' Shah Reza dan Mona Din (organizer) selepas tamat fashion show.

Sasha Saidin tetiba muncul di bilik persalinan kami 
ketika kami tengah bersiap2.
tak tahu laa pulak apa motifnya...

program Sejam Bersama Ustaz Don yang
berlangsung pada setiap hari, pukul 5 petang
sepanjang event ni berlangsung.
dalam suka2 tu, dalam sibuk bershopping...
dapatlah juga takzirah berguna...

suasana sebelum fashion show Ana Muslim.
fuuuhhhhh... macam air terjun ketiak ai yu olss...
then i just realize... 
agaknya fashion show yang grand2 tu
mesti lebih havoc dan kelam kabut.

selesai fashion show Ana Muslim.
fuh, tarik nafas sekejap!
selesai 1 bebanan!


dinner yang santai anjuran organizers.
just makan dessert ngan ABC je.
tekak tak lalu nak makan yang berat2 
sebab badan dah penat.


para organizers bersama YB DS Shahrizat Jalil.
anies cuma kenal Farah Deeba (tudung merah) dan 
Mona Din (berdiri sebelah YB DS Shahrizat)

antara artis yang membuat persembahan sepanjang dinner berlangsung.
FYI, Yoga ialah artis dari Ana Muslim Studio

sebelum balik, cari Altimet dulu sebab
2 orang ini budak sangat suka dengan Altimet
sebab nak kaya... hahahaha...
then yang dok tepi tu terpaksa di'panda'kan
sebab mata dia dah ada iras2 
Feng Yi dan Fu Wa.

goodies daripada Safi untuk exhibitors.
terima kasih Safi.
kerana dirimu begitu berharga...
eh pulak??

okey, nanti sambung ya....
daaa..

banyak hutang BW yang belum anies langsaikan. kawan2.... minta maaf banyak2 ya! insya-Allah, akan dilaksanakan satu persatu. kalau bukan hari ini, esok lusa... 

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

36 Your Words of Lo♥e

  1. haha..terpedaya kejap..ingat betul la tak best

    ReplyDelete
  2. intro nya macam tak best. hahhaa. auta ja rupanya :P

    ReplyDelete
  3. intro biar mengujakan anies...dibuatnya ada yg sempat baca intro saja kan xsampai mesejnya...tapi semua pic best sgt..

    ReplyDelete
  4. baru nak cakap -nasib baik tak pergi
    tapi....rupa-rupanya best...arghhhh rugi tak dapat pergi..sobs..sobs..

    ReplyDelete
  5. x berkesempatan nak pi... erm, dah lama jugak x jejak pwtc nieh, lalu je tetiap ari pi balik keje.. hehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya... xberkesempatan pegi hari tu... :(

    ReplyDelete
  7. x dpt tgk semua gambar . sis klu lepas 16hb , qouta dah habis ... sedeyyy .

    ReplyDelete
  8. tahniah sebab berjaya perdayakan saya. hahahahhhh

    ReplyDelete
  9. Wahh menarik.. happening. Tp klu saya pergi sorng2 sure tak tau nk tengok apa & nk pilih apa huhu.. :D :D

    ReplyDelete
  10. ooo permulaan nyer mendebarkan tau.. tak baik ... terkejut akakni ha..
    ramai orangkan... mesti penat tapi berbaloi-baloi...

    ReplyDelete
  11. kalau tak scroll sampai bawah, alamat tipah tertipu, hee

    ReplyDelete
  12. Salam rindu Anies cayang...

    Nampak pun dah tau best!!!

    ReplyDelete
  13. wow..wow..wow..3 wow akak bagi..memang menarik!bestnya kalau dapat pegi situ..:)

    ReplyDelete
  14. saya tak berkesempatan nak pegi, kalau tahun depan ada lagi...kena bookmark ni :)

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...anies,

    memang meriah , event nie kan. Cuma mselim3 aje tak dapat gi kan.

    mselim3

    pls: insaallah kalau ada massa boleh gi nie..

    ReplyDelete
  16. anies jadi model ke malam tu. ye la dah cakap bilik persalinan kami. wow.. kalau dapat tengok kan best...

    ReplyDelete
  17. siapa selebriti yg pakai topeng tu anies..hehe

    ReplyDelete
  18. noe tak sempat nak pergi pun...tp mmg teringin nak pegi...

    ReplyDelete
  19. Meriahnya, next time wat la kat lua KL lak.....;-)

    ReplyDelete
  20. nmpk anies suka sgt event tersebut.. x rugi la pergi sana..

    ReplyDelete
  21. Memula baca ehh!! biar betul tak best..
    lepas tu baca lagi.. owwhh pandai anies bikin gempak..hehee

    ReplyDelete
  22. Tak pergi pun..sbb tahu dh pasti..rmai org

    ReplyDelete
  23. thorbaekkkk ! hehehe... next yera mesti ada lg kan

    ReplyDelete
  24. Salam Ramadan 1435H..Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  25. Bestnyer. Tau dah ritu. Tapi x dapat gi. Driver kerja. Anak pulak xde orang jage:(

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆