Jangan ketawa kalau tak faham

10:00 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

27 Your Words of Lo♥e

  1. hahahaha ! artikel lama ni, sangat2 realistik target tu ;)

    ReplyDelete
  2. tgok bosnia yg lepas perang dah msk piala dunia..
    x pe, ni kat dunia je.. insyallh org2 malaysia terbaik nanti disana..

    ReplyDelete
  3. Hehee.. tergelak saya membacanya.. :D :D

    ReplyDelete
  4. salam. sy no komen..ketwa ja kut hahaha :D ops!

    ReplyDelete
  5. suka hati lah labu ... heh heh

    ReplyDelete
  6. haha..bijak-bijak..cerah masa depan ko dik!

    ReplyDelete
  7. Tetap nak ketawa. Hahaha... Cucu zumal pun belum tentu dapat tengok ;)

    ReplyDelete
  8. hehehehe...kena buat next target..3014 plak..

    ReplyDelete
  9. Salam kenal, cute blog nie,ceria jer...anyway saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  10. tak faham betul diaorng nih..

    ReplyDelete
  11. Angan2... hehehe mana la tau jadi kenyataan :p

    ReplyDelete
  12. Angan2... hehehe mana la tau jadi kenyataan :p

    ReplyDelete
  13. tak salahkan letak target.. ala kitapun selalu tersasar...

    ReplyDelete
  14. hahahaha...sempat ke nak nunggu tu... bape generasi lagi tu?

    ReplyDelete
  15. Hheeee.. pelbagai tanggapan :D

    ReplyDelete
  16. Hmm... Xpe tinggi harapan tu... Mgkin tercapai tu... Think positve..

    ReplyDelete
  17. hahaha.. entah tahun bila punya paper la. bosnia pun dh masuk fifa. kita xboleh mimpi lg

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆