Bengkel Penulisan Bersama Ana Muslim

10:53 am

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

19 Your Words of Lo♥e

  1. kesempatan tuh buat yang ingin belajar nulis

    ReplyDelete
  2. Bengkel penulisan ni mcm menarik jer kan?? heheheh jauh bebenor weii
    Alhamdulillah rumah akak tak kena banjir cuma terkepung tak boleh kemana-mana....bekalan makanan habis. memg sgt2 menduga. bantuan lambat sampai.

    ReplyDelete
  3. Seronokkan kalau dapat join..dapat tambah pngtahuan..

    ReplyDelete
  4. waa bestnya Anies..tapi ummi ni takde bakat menulis, kering idea..

    ReplyDelete
  5. Menyalurkan hobi dan bakat
    Great :)

    ReplyDelete
  6. assalamu alaikum...

    Saya dari Indonesia, Bisa tidak mengikutinya?

    JazaKallah Bikhoir...

    ReplyDelete
  7. Mcmmenarik je..mengenai apa pun ke?

    ReplyDelete
  8. Menarik...bestnyer kalau ada kt kl time tu..prog dh penuh plk utk tarikh tu...huhu....

    ReplyDelete
  9. Alah cik anies.. nak pergi juga... huhu... tapi... tak dapat.. sebab.. jauh sangat.....

    hehe..

    ReplyDelete
  10. bagus ni. untuk mereka yg betul betul berminat tentang bidang penulisan. hhmm.. nanti boleh lah mengenengahkan karya sendiri..

    Anies join tak?

    ReplyDelete
  11. bagus nih untuk blogger asah bakat menulis kan...=)

    ReplyDelete
  12. i've been reading ana muslim since elementary school ... sekarang pon still baca jugak. anaknbuah selalu beli ... hehe, kira kita tumpang sekaki ... jom tolong like link saya http://bit.ly/1dHJptV

    ReplyDelete
  13. peluang untuk sapa2 yang nak jadi penulis nih..

    ReplyDelete
  14. anies, akak jawab kat sini ye..

    ala..boleh aja kalau anis nak trerjah umah akak dulu pas tu umah Nureen. kehadiran anis sentiasa di persilakan.

    ooo.. ni majlis dua dua. Majlis Naiim dan Majlis anniversary. dan tetamu haruslah kanak kanak + familly. kami kongsi sebab tarikh lahir naiim ngan Anniversary selang sehari je. ala.. terus cakap le sama sehari. senang kan. hahahaha

    ReplyDelete
  15. ala kalau dekat nina dh pi.. huhu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆