Tim's farewell lunch

11:53 am

...السلام عليكم

AUTO PUBLISHED.

lepas sorang pergi... seorang lagi menyusul.
lumrah alam begitulah...
mereka datang dan sampai masanya mereka akan pergi jua.

samalah macam si Tim ni.
mungkin sudah takdirnya untuk mengucapkan selamat tinggal kepada kami.

dan sama macam sebelum ni, kami raikan Tim pada hari terakhirnya dengan...
makan2!

fish n chip.

nasi goreng... err lupa lak namanya...

nasi ni macam ala2 Thai gitu...

claypot mee.

kalau tak silap, lamb chop.

chicken chop.

kueh teaw seafood rasanya...
lupalah!

drinks of the day...

kalau tak bergambar, memang tak sah!

yang dirai... Tim.
manis je kan orangnya?
apa? nak ngorat?
sorry... ni bini orang, okey...

kami makan kat sini.
terletak di dalam AEO Big, Wangsa Maju.
selain cawangan di Wangsa Maju ni, ada juga cawangannya di Rawang dan Balakong.
hah, tunggu apa lagi?
terjahlah!
harga? reasonable.

Tim sempat sediakan kek pisang bersira ni untuk kami...
perrghhh memang terbaiklah!
baru rasa sekeping, dah licin!

p/s all the best untuk Tim!

semoga mak cepat sembuh seperti sediakala. syafakallah, mak!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

23 Your Words of Lo♥e

  1. waa..bab makan2 ni memang best!, kek pisang bersira tu buat ummi terliur amat!, hehe..
    All the best juga utk Tim

    ReplyDelete
  2. Sedapnya tgk makanan yg uols oder.. Good luck utk Tim..

    ReplyDelete
  3. tang makan2 paling best kan..

    ReplyDelete
  4. k imi doakan yg trbaik buat mak anies...nmpk mnyelerakan semua mknan2 tu..xsilap orchid bistro ni mcm k imi prnah pegi..cwngan GM Klang kot :)

    ReplyDelete
  5. wah....meriah...perpisahan yang xdapat dielakkan...bru pertama kali rietta tgk kekpisang bersira...nmpak sangat menyelerakan...

    ReplyDelete
  6. menyelerakan....
    kek pisang bersira... 1st time dgr.. mcm nk google jerr recipi hehee

    ReplyDelete
  7. anies makan kek pisang tu sambil pejam mata kot. that why tak nampak dah licin. hahahaha...

    moga Tim sentiasa bahagia walaupun dah takkerja sebumbung ngan anies kan.

    ReplyDelete
  8. mesti sedap kek pisang tu sampai licin.. semoga tim success selalu..
    mak anies tak sihat ke? semoga mak anies cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. nampakpun sedap kek pisang bersiratu... dahler akak suka kek pisang siap bersira mestiler sedapnyer...
    aaahler comel bangat Tim nyer... selamat berjaya ditempat baru...

    ReplyDelete
  10. kejamnya... i lapar tau. hu3....
    sedapnya nmpk... cam best jerk... ;(

    ps: u tau x camner nk parking kat airport? charge braper eh sehari?

    ReplyDelete
  11. comel sungguh orangnya....

    :)

    ReplyDelete
  12. kek pisang bersira??? pertama kali dgr tau.. seyes x pernah rasa huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. As salam anies.,

    Como estas? Brg dah selamat smp kan 😊😉 sorry sb aritu...

    Aduh, ptg2 ni tgk mknan tu rs lapor... meronta2 ni...hikhikhik

    ReplyDelete
  14. Sya nk mknan..hehe..lma x pg mkn2 kt luar..singgh blog anies..nk biskut..maila ipoh..hehe

    ReplyDelete
  15. Wah..banyak juga ya pilinannya..
    Pastinya lezat sekali ya.
    Jadi mendadak lapar nih..hehe :D

    ReplyDelete
  16. wah sedap nya masakan nya. Jadi pengen nich ^^

    ReplyDelete
  17. semuanya nampak sedap.. halamak terliur la malam ni. hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆