Inside the pink box...

9:53 am

...السلام عليكم

AUTO PUBLISHED.

tergerak hati nak share pasal isi di dalam kotak merah jambu ni.
sebab apa?
sebab ianya unik dan 'bisa' membuatkan penggemar barang2 comel menjerit histeria.
tak percaya?
meh scroll sampai ke bawah!

kotak ni kecik je.
saiznya ada laa lebih kurang 8x8.
diperbuat daripada kertas keras dan telap (kalis) air.
sekali pandang macam kotak mekap, kan? 
tapi....
ni bukan kotak mekap.
habis tu?
scroll lagi...

tadaaaaa....
ni la makhluk yang menginap di dalam kotak pink ni.
apa tu anies?

okey, meh kita close up.
di dalam kotak pink ni ada tea / coffee set yang saaaangat comel.
set ni diperbuat daripada kaca tau!
anies ulang... K.A.C.A.
terdiri daripada teko, 4 biji cawan + 4 saucers, milk jar, sugar pot dan 4 batang sudu.
tapi sudu tu tak la di perbuat daripada kaca.
sound very interesting, rite?

selain tu, di dalam kotak pink ni juga dibekalkan dengan sepasang glove yang saaaangattt comel.
tetiba anies teringat kitchen set yang di share oleh blogger nureen tempohari.
nureen, teringin tak nak dapatkan glove ni untuk ellesya??
^_^

hah, yang ni pun ada juga kat dalam kotak pink tu.
apron serta topi chef.
mesti comel je bila anak2 pakai topi chef tu kan?
dan pada masa yang sama boleh feeling2 masterchef gitewww...

complete set.
eh, eh... teddy bear tu tak la termasuk di dalam kotak pink.
cuma interprem je.

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

39 Your Words of Lo♥e

  1. nih mainan ke kak? kihkih comel jeh..leh pakai x?

    ReplyDelete
  2. u punya ke. comel. ingat tadi betul2 kotak mekap. haha. ni nak buat apa. koleksi? sy pun suka bnda2 gini tapi kalau suk sgt alamat tak menyimpan duit la. haha.. :P

    ReplyDelete
  3. anies jual ke?

    psss..ambil esok ok..

    ReplyDelete
  4. comelnya anies..budak2 pompuan mesti suka tu

    ReplyDelete
  5. oh hoooo...tersangat comel ni.... geram plak... nasib baik laa dah besauuu..kalau dak kecik..mmg nak benda ni... hehehehe

    ReplyDelete
  6. comelnya.. nak guna mesti sayang sebab takut comot.. hehe..

    ReplyDelete
  7. eh eh comelnya
    mcm guna utk main masak2 je hihi

    ReplyDelete
  8. Teringat zaman kecik2 dulu...

    ReplyDelete
  9. waa cutenyer kalo dapat kat anak akak ni mesti dia suka ni...

    ReplyDelete
  10. Anies..kotak nampak kecik je tapi macam2 ada kat dalamnya, cute2 pulak tu!

    ReplyDelete
  11. alahai comelnya anies...
    semua dalam 1 beg...

    ReplyDelete
  12. alahai comelnyer.. ni beli kat manani??

    ReplyDelete
  13. cutenyer..
    igtkan ade makeup tadi.. serba pink..

    ReplyDelete
  14. cutenyer..
    igtkan ade makeup tadi.. serba pink..

    ReplyDelete
  15. jangan kata bebudak, kak anim pun suka nak main ni, cute sangat :-))

    ReplyDelete
  16. alahai cawan dan jag tu, kecik cinonet jer... nampak cute dan comel... kalo dibuat hiasan dalam lemari pun lawa tuuu... hehehe...

    ReplyDelete
  17. alahai...comelnye...serba pink gitu

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum...Sori lama tak singgah.

    Comelnya...Anies suka pink ya?

    ReplyDelete
  19. Alolololooo tuwitnya....

    comelll..heheee

    ReplyDelete
  20. COMELNYERRRRRRRRR..
    kat mana belinyer?

    ReplyDelete
  21. Leh main masak2 ni..sgt comey..sya mau..hehe..

    Letak buah byk2..tu mcm pavlova jdnya kek tu..hehe

    ReplyDelete
  22. cantik.. budak2 tengok ni teruja dorang ni.. ;)

    ReplyDelete
  23. this week dapat dapat join, ada wedding pulak.

    jom join sekali yang 17/11 tu dekat padang merbok

    ReplyDelete
  24. Set yang kiut-miut tu anies. Pak Temuk tengok cawan-cawannya cukup tebal. Jatuh tak pecahlah tu!

    ReplyDelete
  25. hu3.. suka pulak teman nengok kotak pink tu.. err.. kaler oren xdek ke? heee...

    ReplyDelete
  26. kiutnya..dengan polka dot pink lagi..bertambah kiut

    ReplyDelete
  27. wah comel2 color pink lagi, bagi kat adik ni mmg melompat happy ler dier hehehe

    ReplyDelete
  28. ya amoun, cntik bangat!
    mula2 madam igt tempat isi telekung!

    ReplyDelete
  29. betul ke kaca? kalau my alisya main, pecah pulak... dah la comei... huhuhu

    ReplyDelete
  30. bagus-bagus banget pernak-perik nya. Jadi bisa buat hiasan almari di rumah hehe ^^
    Thanks ya mizz sudah share informasi yang menarik ^^

    ReplyDelete
  31. Super duper cute....mmg leh histeria la nengoknyer sbb comey sgt2....geramnyer tgk nk wat koleksi....

    ReplyDelete
  32. sib baik bagitau. sekali tengok mang dok terfikir mcm mana la teddy bear tu muar lepak dalam kotak tu. hehehehehe

    ReplyDelete
  33. comelnya tea set tu . klu saya simpan dlm display cabinet je la jwbnya ...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆