See you there!!

9:58 am


Yang Ni Pun Best Juga Taw!

39 Your Words of Lo♥e

  1. mesti ramai yg serbu nnt ni...

    ReplyDelete
  2. oh dekat SACC yer, dah dekat tu...:)

    ReplyDelete
  3. kena kerja kuat lagi la anies..heheh

    ReplyDelete
  4. rajinnya pesta buku kat merata-rata..kalau dtg penang boleh la serbu :)

    ReplyDelete
  5. Insya Allah, nak cuba pergi yg kat Shah alam tu...:)

    ReplyDelete
  6. wooo ... book fair! Jom!

    ReplyDelete
  7. selamat bertugas Anies, moga dapat jumpa ramai2 kawan2 baru.

    ReplyDelete
  8. kakpb tunggu di Sabah je, cuti ni tak balik.

    ReplyDelete
  9. ditag.. hehe
    http://lynathegojes.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete
  10. ANIES!!! ada kat pahang ke kat shah alam?..... yang kat PWTC ritu x sempat pi lorrr, huhu

    ReplyDelete
  11. ke pahang kew...mkn ikan patin

    ReplyDelete
  12. bestnya kalau dapat pi salah satu ni... sebab encik hubby pun cuti time tu...

    ReplyDelete
  13. Wah, jauhnya nak menapak ke bumi Tok Gajah kali ini.
    Kuantan yuk!!!

    ReplyDelete
  14. bila depa nak buat pesta mcm tu kat uatara ya..jauh nak kesana..

    ReplyDelete
  15. Salam..

    Ni email saya:

    drfaizie@yahoo.com.au

    ReplyDelete
  16. my e-mail address

    wantie_mir@yahoo.com.

    ReplyDelete
  17. oh.. bawak anak buah ni boleh bankrup saye. haha.

    ReplyDelete
  18. singgah ptg.. My email address : kesumaangsana5@gmail.com

    ReplyDelete
  19. singgah sini lagi anies...

    p/s - emel akak
    qhaifa_nur@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  20. emel saya

    realiti.abadi@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. As salam Anies,

    Terima kasih atas ingatan & ucapan takziah... semoga Allah balas yg baik2 buat kamu...

    Gambar yg anies kongsi dibawah tu mmg awesome! SubhanAllah... Allah is the Great Creator! :)

    ReplyDelete
  22. malas pulak nak turun shah alam.. pe genre buku2 yg ada? or semua jenis buku ada jual?

    ReplyDelete
  23. adik suka sangat ngan kartun ana muslim tu semua comel-comel..
    niat dihati memang nak pergi tapi jauh tu..

    ReplyDelete
  24. mai buat sblh penang plak :)

    ReplyDelete
  25. Sacc ?menarik tu anies..dkt sgt ngan rmh k'imi..dhla time cutikan..mmg cunla..inshaAllah nti k'imi pg :) blh jmpa anies ke?ke bz? Btw..email k'imi miesz82@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  26. Yang kat Shah Alam tu maybe boleh pegi...

    ReplyDelete
  27. saya harap saya dapat pergi! huhu

    ReplyDelete
  28. Dah lama nina xpg tmpt cmni. Hehe

    ReplyDelete
  29. kat penang xde ker? rietta lambat lgi nk trun shah alam...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆