Siapa nak kad raya, angkat tangan?

9:10 am

Anies tau, korang mesti dah lama mengidam.
mengidam pe lagi kalau bukan KAD RAYA, rite?
agak2 nyer la... dah berapa kurun korang tak dapat kad raya?
cer cer cite!

well, sempena kedatangan bulan Syawal, anies dengan setulus hatinya nak bagi korang semua..
ye korang semua la..
yang sudi menskodeng blog anies ni..

ada dua jenis kad raya. satu kad berlipat tiga (kiri) dan satu lagi kad raya berbentuk poster. and korang akan dapat salah satu nyer

all you have to is JUST DROP YOUR REAL NAME & MAIL ADDRESS.
kat ne?
kat ruangan komen kat bawah ni la...

then tunggu je la kad raya ni sampai.
NO GUARANTEE kad ni sampai SEBELUM OR SELEPAS RAYA.
then satu lagi.
hanya 10 KOMEN TERAWAL SAHAJA ye!
so tunggu pe lagi!
do it now!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

21 Your Words of Lo♥e

  1. rasa malu pulak nak drop nama & alamat..hahaha :D

    ReplyDelete
  2. nak3..tp malu la..hehe..sm ngn nur atiqah jgk..haha..

    dh lm sgt tak dpt kad raya..huhu ~

    ReplyDelete
  3. hehe..nak kad raya..tapi malu..hehe..

    ReplyDelete
  4. duit raya xde ke anies hehe

    ReplyDelete
  5. nak2x hehek
    saya tak malu pun haha

    qaseh dalia
    dalia_adelia@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. nak buat muka tak malu jugak .. hehe ;p

    afiqah bahrim
    uchiekochie@gmail.com

    ReplyDelete
  7. malu tp mahu..hehhehe
    nak wet raya buley???

    ReplyDelete
  8. Hahahaha.....nak jugak....
    fadzliamir76@gmail.com...
    nama pun sama gak...
    la ingatkan nak bagin kad raya pos pakai stem tu....heheheh

    ReplyDelete
  9. mohd Khalis raouf bin Khairu anuar
    alongmesra@gmail.com

    hehe.. nak nak

    ReplyDelete
  10. nak juga..

    Rina Avail

    vistaastala79@gmail.com

    p/s: alamat umah tak yah eh?

    ReplyDelete
  11. Assalam,selamt berkenalan yea.Blog ni takde shoutmix,saya tinggl komen disni.


    Saya terlmbt sikit,klu tak blh dpt kad rya dari Anies...hehe


    SElamt brpuasa dari Egypt...jmput dtg blog saya yea:

    http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. mama nak kad tu..tapi malu nak bagi mail address ..hu2x..

    ReplyDelete
  13. dah yg ke 13 komen ni.. x dapat la jawabnye kad raya.. heheee...

    ReplyDelete
  14. wah.... sungguh nostalgia kad raya...

    ReplyDelete
  15. dah sent kat emel td..
    Thanks anies :)

    ReplyDelete
  16. sy dah cek emel tp takda emel dr anies pon??? anies pakai nama apa? maklumlah emel sy penuh..hehe

    ReplyDelete
  17. salam, ingat sapa khaiRin td..

    skrg ni kad raya by email je kan..kurang sikit keja posman.

    ReplyDelete
  18. ala tak sempat la uhuk2..
    nak kad raya....... ngeee ;)
    takpe2... saje je guau2

    ReplyDelete
  19. hehehe..tak lama lagi sampai la tu...

    ReplyDelete
  20. ala...dah terlambat ke? huhu...takde rezeki...

    salam dear, tengs drop by my blog...awat tak follow sekali?

    saya dah follow...

    ReplyDelete
  21. sempat lagi tak ??
    Nurul Nabila bt Medan

    email>>nabilamedan@yahoo.com


    tqvm

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆