Bila bulu mata gugur...

11:13 am

kepercayaan pertama: ada orang rindu kat korang!

kepercayaan kedua: bila dah gugur tu, cepat-cepat letak kat kepala. nanti rambut korang cepat panjang!

kepercayaan ketiga: nak tumbuh bulu baru. sesuwai dengan hormon korang yang maha hebat!

kepercayaan keempat: dah tak lama da tuuuuu...

>>::<<

masa kecik2 dulu, entah kenapa amat mempercayai amalan super karut ni...
eleh, korang pun sama jugak kan? kan?

ni bulu mata anies. dia gugur tiap2 ari sebab rindu kat incek comei ;-)
(jangan pecaya okey!)

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

17 Your Words of Lo♥e

  1. Haha..tergelak-gelak baca entry Kak Anies ni. Betullah!

    ReplyDelete
  2. hahaha betul2 tu ..
    mmg kebudakan je siap
    ltk kt ubun rambut hehe
    kelakar lak bile ingat alek
    eh eh .. steamboat tu ada cwngn
    kat sunway pyrmid tak silap
    kalau nak tahu try add
    flaming steamboat buffet tu kat
    fb.. sbb situ ada info lanjut ;)

    ReplyDelete
  3. yup saya pown pikir macam 2..

    ReplyDelete
  4. hahaha..btl3..pernah percaya jgk..

    ReplyDelete
  5. hik...bulu mata gugur..owg windu...;d

    ReplyDelete
  6. hahaha..Khalis percaya ada orang rindu je..perasan sekejap

    ReplyDelete
  7. Memang masih mengamalkan letak bulu mata gugur di rambut....masalahnya rambut pulak gugur...takkan nak letak kat bulu mata kot...

    ReplyDelete
  8. haha..memang kelakar!
    asal bulu mata gugur je orang rindu..
    yang tak boleh blahnyer,
    klo bulu mata kanan gugur,ade org rindu..
    klo bulu mata kiri gugur,ade org bnci..
    hahahah :D

    ReplyDelete
  9. he2x..anies.. mama tak pernah dengar psl bulu mata ni..hu2x..

    ReplyDelete
  10. jauhkan diri anda dari kekarutan

    ReplyDelete
  11. hahaha!!! mmg betul pun...kalau ada bulu mata gugur je cepat2 aku letak kat rambut...hehe...

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya dari ecah juge..thanks ats kesudian melawat blog ecah ye....raye nnt jgn makan banyak sgt...haha (^_^)

    ReplyDelete
  13. hahaha.. dr kcik lg mmg xpcya bnda2 nie suma..
    *tipu :P
    haha..

    *follow blog anis.. :)

    ReplyDelete
  14. read this >> http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/08/kad-raya.html

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, anies!

    ReplyDelete
  16. ada org rindu tu yg dulu2 percaya ... sebenarnya gugur tu mmg dah lazim sama mcm rambut juga . klu tak bertindan lah dgn bulu yg baru kan ...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆