Sape nak angpow?

4:37 pm

I know, raya lambat lagi tapi tak salah kan kalau kita amik feeeellll dulu.. kan? kan?






comei tak?
sapa nak, kena la datang rumah anies raya nanti.
exclusive tau!
nak buang pun rasa sayang... ;-)
kalau nak beli / tempah, sila tinggalkan emel @ my sexy notes. tq

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

15 Your Words of Lo♥e

  1. anis..boleh x kalau nak beli angpau ni, cantik ler..huhuhu..berkenan

    ReplyDelete
  2. hee..siswi nk blh??
    tp xmo yg kosong..nk yg ade isi..haha..

    p/s:dtg jenguk + follow..=)

    ReplyDelete
  3. alala..cutenye angpow..nak jgk !
    hehe :D

    ReplyDelete
  4. umah ade astro beyond x?
    kalu xde xmo la g..hahaha

    ReplyDelete
  5. comel2 karakter kartun tu

    ReplyDelete
  6. wow! cute nya. Dah la warna pink tu sesuai utk budak-budak, isi lak duit nanti. Wow! sweet nyaaa...


    Bila Sunyi, AA BERSIHkan Rumah...

    ReplyDelete
  7. waa..nk tempahlah. Bg anak murid pun boleh. Jual kt budak2 pun best. Nnt Kak Anies bgtau ye?
    (Kad raya takde?)

    ReplyDelete
  8. serbu umh Anis raya nt..anak pCL 2 org jer...

    ReplyDelete
  9. chantekkkkkkkkkk chomell . lg chomell kalau ada isi ;p

    ReplyDelete
  10. budak2 mesti suka, perempuan la

    ReplyDelete
  11. yg free gift takde ke?? hehehehe..

    teruk la sy nie..asik nak free je huhuhhh

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆