My first giveaway by Blog Sal

1:02 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

(WhatsApp)

blogger Sal: anies, bila kau nak join GA aku? 
anies: malaslah....
blogger Sal: okey. kalau macam tu, nanti aku pilih kau sebagai pemenang. macam mana? onz tak onz?
anies: okey. onz!
.
.
.
.
.
.

maka.......
terhasillah entry ini sebagai penyertaan rasmi. 😂😂😂😂 
.
.
.
.
apa jeling-jeling, Sal? betullah kan...?? kau tak pernah hantar mesej tu kan? 😂😂😂

okeylah, untuk korang yang dah kekeringan idea, dah tak tahu nak conteng apa lagi kat blog korang tu, moh ler join GA simple ni. manalah tahu ada rezeki, dapat hadiah tiket flight return ke Jepun best!

click the image to participate.

well tu jelah entry untuk hari Isnin kedua di bulan Januari, 2021.

oh ya... ada sebahagian blog anies tak dapat nak comment banyak-banyak. tak tahulah kenapa tiba-tiba blogger jadi 'sakit' bila nak komen. hmm...

thanks for reading.
daaa...

Kisah Silam Untuk Masa Depan

37 Words of Lo♥e

  1. Semoga Anies menang.

    P.S: Tak tanya ke apa hadiah misteri? Curious betul.

    ReplyDelete
  2. Salam Anies.KakYa singgah sini dari GA yang sama. Good luck. DONE FOLLOW #1257

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki Anies menang GA Sal. Google sekarang strict kot. komen banyak banyak pun keluar capctha..lepas tu ada yang komen tp xmasuk pun komen tu. tak tahu lah kenapa.. 'sakit' teruk agaknya lah.

    ReplyDelete
  4. Soal giveaway saya sering kejar yang di Instagram, ada tiap bulan luck nya. Ada juga yang ngajak join, patungan hadiahnya, buat nambah follower biasanya. Jangankan kerja, ikutan giveaway pun harus ada ikhtiar dan doanya supaya menang hehe.. Happy new year, semoga berkah dan sehat selalu

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 13. Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  6. blogger memang banyak sakit lately, balik-balik tanya kita robot ke tidak. ingat ni robot cite Rajnikanth ke

    ReplyDelete
  7. tu lah.. ada masanya memang tak boleh nak komen bebanyak.. dia buat limit dah sekarang nie..
    All the best Anies..

    ReplyDelete
  8. Waaa akupun ingin dapat giveaway kak Anies, soalnya seumur2 belum pernah menang giveaway nih, ehehe

    ReplyDelete
  9. Boa Tarde minha querida amiga Dear Anies, eu que sou grato por tanto carinho. Espero que nossa amizade se fortaleça cada vez mais em 2021.

    ReplyDelete
  10. salam ALhamdulilah Anies baik akbar aku meski banyak family berpulang karena korona, btw semoga menang GA ya betulan

    ReplyDelete
  11. Jeling-jeling apa ya artinya? susah sekali saya mengerti bahasa tulisan diatas, banyak yang tak ngerti, mohon maaf ya.

    ReplyDelete
  12. Mari kita lihat siapa yang kena eh! heheheee...

    ReplyDelete
  13. Genial lo del viaje y el sorteo. Te mando un beso y me encanta leerte de nuevo

    ReplyDelete
  14. Goodluck, semoga beroleh rezeki 😊

    ReplyDelete
  15. Oh syaratnya ikut giveaway di blog sal itu harus follow dan komentar disana kah mbak Anies?

    ReplyDelete
  16. Hihi....selamat ber-GA 🎈✨

    ReplyDelete
  17. Tq kak hantar hadiahhh
    Ingatkan siapalah yg hantar td
    Tengok nama baru cam
    Nanti rabia update dlm blog tau
    Terima kasih kak .

    ReplyDelete
  18. hehehe nanti nak join juga.. support Kak Sal =)

    ReplyDelete
  19. W'salam,
    Semoga ada rezeki dalam giveaway ini.
    Follower ke-1258 :)

    ReplyDelete
  20. ciksun pun kekadang camtu bila da komen terlampau banyak...tiberr kena verify tiap kali nak komen sebab dia anggap kita macam spam...huhuhu

    ReplyDelete
  21. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  22. Kalau pakai hp mmg selalu ada problem xleh komen.. skrg tgh boleh dr td marathon BW dan mengomen.. hahaha

    ReplyDelete
  23. All the best, Anies. Moga ada rezeki 😊

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum, hai.. singgah di sini dari giveaway yang sama.. Best of luck to you.. Semoga ada rezeki..

    https://www.shikinrazali.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  25. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

    ReplyDelete
  26. dialog ni betul ke tak? hahaha.. kena sertakan sekali bukti wassap

    ReplyDelete
  27. Good luck anies semoga menang

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆