Happy birthday mama

3:21 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Sengaja anies mulakan entry pertama tahun 2021 dengan perkongsian ni.

selamat hari lahir mama yang ke.......... hehehe... umur kena rahsia. hahaha...


Alhamdulillah....bouquet dah sampai ke tangan mama. cuak juga laa mulanya sebab takut last minute dia ada hal. 

kali ni tak dapat balik kampung untuk celebrate. maklum sajalah, KL sekarang tengah red zone. kampung anies pun termasuk dalam red zone juga. jadi, takkan kita nak bahayakan family sendiri kan?

so better hantar surprise jelah. ada rezeki nanti beri mama hadiah lain. dah plan dalam kepala. cuma sebab Covid-19 ni, plan tu kena tangguh dulu.

surprise delivery ni pun anies order last minute. syukurlah pihak Momento Project sudi beri kerjasama. 

kepada kawan2 yang berhasrat nak gunakan service macam ni, klik kat SINI ya untuk mengetahui info lebih lanjut. 

tak pun, WhatsApp nombor ni: 011-61236320. seller punya respon memang terbaik. and very recommended!

"Ya Allah ya Tuhanku, aku memohon kepada-Mu, rahmati dan berkatilah ibuku. limpahkan rezeki yang tak terhitung ke atasnya. kurniakan kesihatan berpanjangan untuknya. terimalah amalan dan ibadahnya. dan kasihilah dia dengan kasih sayang-Mu yang tiada taranya. Amin..."

thanks for reading
daaa...

p/s ada ni haa... tengah BW... kalau komen korang tak muncul lagi, maknanya tuan tanah belum sampai rumah korang. so sabar ya....😊😊

Kisah Silam Untuk Masa Depan

45 Words of Lo♥e

  1. happy birthdaya mama anies!! semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki wang ringgit, kesihatan dan kebahagiaan

    ReplyDelete
  2. Selamat harijadi mama Anies.

    ReplyDelete
  3. Selamat harijadi, mg pnjang umur murah rezki n happy blogging :)

    ReplyDelete
  4. Seronok dapat surprise birthday mama dari kejauhan. Mesti mama seronok. Happy birthday untuk mama Anies. Semoga sentiasa sihat dan berada dalam lindungan Allah SWT. Aaminnn

    ReplyDelete
  5. Happy birthday dan happy new year 🎉

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir buat mak anies..selamat tahun baru anies..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih (b/p mama) cik nor.. happy new year

      Delete
  7. Feliz cumpleaños a tu mamá y esperó que todo vaya bien. Te mando un beso
    Enamorada de las letras

    ReplyDelete
  8. hepi besday mak anies tuuh., ;p

    ReplyDelete
  9. Happy birthday Mama Anies! Semoga makcik sentiasa dalam Rahmat dan Kasih Sayang ALlah.. Amiin :)

    ReplyDelete
  10. Happy birthday Ibunya mba Anies!! Panjang umur dan sehat selalu ya buuu :D.

    ReplyDelete
  11. Happy birthday to your mom. Semoga beliau sentiasa happy dan sihat sentiasa. Amiin YRA :)

    ReplyDelete
  12. Selamat ulang tahun kelahiran buat Mama Anies semoga sentiasa dibawah RahmatNYA.

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir kepada mak, besok pula hari lahir mak saya =)

    ReplyDelete
  14. Boa tarde desculpe o atraso, desejo muita saúde e felicidades nesses dia muito especial.

    ReplyDelete
  15. Selamat ulang tahun buat mama nya kak Anies :))

    ReplyDelete
  16. wah selamat ulang tahun buat mama
    barakallah fi umrik
    semoga sehat selalu ya mbak...

    ReplyDelete
  17. Happy birthday juga buat Mama mbak Anies. Semoga panjang umur dan sehat selalu ya.

    Iya, sekarang disini juga red zone karena korona meningkat mbak.

    ReplyDelete
  18. Semoga mbak Anies sehat selalu ya disana.😃

    ReplyDelete
  19. Selamat Ulang Tahun mamanya kak Anies
    Semoga selalu diberi kebahagiaan dan kesehatan, Amin.

    Apa kabar kak ?.
    Selalu jaga kesehatan dengan maksimal ya, kak.
    Di kota saya saat ini juga terjadi zona merah kembali.

    ReplyDelete
  20. Selamat ulang tahun mama anies, semoga panjang umur dan sehat selalu..

    ReplyDelete
  21. ps. bila nk wasap wak kt kl ni?

    ReplyDelete
  22. Solo pasaba a desearte una buena semana

    ReplyDelete
  23. happy belated birthday untie...."OMMA" tu yang mahal tu....hehehe....

    ReplyDelete
  24. Happy belated birthday buat mama anies. Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan serta diberikan kesihatan yang baik. Aaminnn..

    ReplyDelete
  25. Happy birthday buat mak Anies..

    ReplyDelete
  26. Semoga Mama Anies sehat ya dilindungi oleh Allah dari Pandemi ini

    ReplyDelete
  27. semoga Mama Kak Anies diberikan kesihatan berpanjangan murah rezeki bahagia dunia akhirat..

    ReplyDelete
  28. happy birthday mama anies! semoga sentiasa dalam kesejahteraan dan lindungan Allah selalu...ameen

    ReplyDelete
  29. Happy birthday to your mama, Anies!

    ReplyDelete
  30. smoga makcik panjang umur.. jaga diri dgn opah.
    pandai anak bt surprise dr jauh

    ReplyDelete
  31. Happy birthday kepada mama anies semoga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆