Terima kasih daun keladi blogger abam kie

10:05 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Kalau dah rezeki...

memang tak sangka akan dapat hadiah ni. 2 minggu lepas, abam kie tinggalkan komen yang mengatakan anies salah seorang pemenang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie.

ehh... bila masa pula anies join GA ni? bila check balik... ooo baru faham... 😃😃😃

Alhamdulillah, hadiah dah selamat anies terima minggu lepas. nak tahu apa hadiahnya?

tadaaaa.... sebuah buku masakan! yeahhh... lepas ni kena rajin memasaklah nampaknya hahahaha... 

oh ya berserta buku ni abam kie ada sertakan kad. kalau berhasrat nak belajar BI, bolehlah contact cikgu kita ni ya.

apa2 pun terima kasih banyak2 kepada blogger abam kie a.k.a cikgu BI ni. kepada yang belum kenal, nak belajar BI dan tak lupa nak follow blog abam kie, sila klik kat SINI ya! jangan cakap anies tak ☂☂☂

tu je untuk hari ni. maaf ya kawan2 tolong beri anies masa untuk BW ke blog korang.
thanks 4 reading...
daaa

p/s jangan lupa check link blog korang yang bermasalah tu!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

51 Your Words of Lo♥e

  1. Tahniah.
    Lepas ni bolehlah memasak resepi ikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa? tak dengar .... tak dengar.... hahahaha

      Delete
  2. Tahniah Anies... lepas ni boleh main masak-masak guna resepi dalam buku tu ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Hadiah dah selamat sampai. Sama2 anies. Terima kasih krna menyokong blog abam kie yg suam2 kuku ni. Good luck!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Tahniah Anies..

    Pss.. Bolehlah masakkan untuk Sha.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Ayo, bukunya dipakai ya, resepnya harus dicobain tuh, hihihi
    Anies pintar masak.

    ReplyDelete
  6. wah tahniah anis. lepas ni bolehlah try resepi baru dalam buku ni..hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah awk! bestnya dpt adiah.. =)

    ReplyDelete
  8. Wow, you are going to be a good chef :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah . tadi baru jalan ke blog mamapp . Mama dapat buku resepi jugak dari abam kie .

    ReplyDelete
  10. Lepas nie boleh lah rasa air tangan anies 👍👍

    ReplyDelete
  11. Wah selamat ya kak dapat buku resipi masakan, harus rajin memasak kalau begitu kak, praktekkan resipi yg ada dibuku hehehe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah tahniah bestnya ^_^

    ReplyDelete
  13. wah...makin banyak masakan nanti keluar kat blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anda telah tersalah masuk blog..... hahahaha

      Delete
  14. wah tahniah, jemputlah join contest di blog saya pula,mana tahu ada rezeki. Senang ja contestnya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at.html

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah. Tahniah! bila takde idea nak masak boleh belek² buku resepi ni kan.

    ReplyDelete
  16. wah wah, kapan ni saya dapat hadiah hehehe

    ReplyDelete
  17. bestnya dapat buku resepi saya suka saya suka patutlah sebab anies pun suka memberi tahniah

    ReplyDelete
  18. Ha, lepasni dah pandai masak..jangan buat2 lupa nak ajak saya rasa jugak. Asyik makan kedai je, membazir tau :P

    ReplyDelete
  19. TAHNIAH RAJIN2LH MASUK DAPUR MASAK..BUKU RESEPI TEBAL DH ADA TU

    ReplyDelete
  20. Gonna be Food Blogger, hehe
    Kidding!

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah tahniah.. klu masak nnti jngn lupa jemput kita makan hehehee :D

    ReplyDelete
  22. murah rezeki anis.. glamer betul adabi siap ada nama jalan. hehhe
    lepas ni kena masak kari lah.

    ReplyDelete
  23. 💐Assalamualaikum slm sejahtera warga group📢
    💐 Sy nk mintak tolong viralkan berita baik ni ye📢😉

    1) Ni berkenaan kisah hidup pesakit kanser stage 1-stage 4 yang pulih dengan hanya produk yg berpatutan harga nya tapi kesannya setanding ubat harga mahal ribuan ringgit....

    Boleh Call atau Wasap terus pengasas die..nanti blh cerita direct kt dia kita sakit apa dn lain2.. direct terus senang kn .ni nmbor dia.👉🏼 *En Mohd Zuhairi- 0174687570*

    2)Dah ramai yg sembuh dengan penawar herba beliau..kanser yg sudah merebak ke organ2 lain pon boleh diubati insya Allah.☺👍🏻

    3)Pengamal perubatan herba ni dh banyak pengalaman berdepan dengan pesakit2 kanser..ade ramai yg dh pulih....

    5)Mcm2 kanser blh rawat termasuk leukimia,paru2,limfoma dll.


    6) Bagi yang ada sakit *KENCING MANIS* pon boleh mendapatkan ubatan *paling mujarab* , termasuk *kencing* *manis* *kronik* seperti *kaki* *berlubang* dan *bernanah* *sehingga* *tidak* *perlu* *dipotong* .

    Sy share melalui pengalaman sy sdri yg mengikuti perkembangan pejuang2 kanser ni....sy sdri pon guna produk die (jus herba) dh 3thn.

    Jadi skg ni sy rsa perlu share berita ni buat semua supaya masih ade harapan bg mereka yg tercari2 penawar knser yg tepat .💪🏼

    Nanti dh beli produk die blh join group wasap..boleh la kenal2 pesakit die yg dh sembuh mcm yg sy knl antaranya
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪ Pn. Hayati abd Hamid- Pensyarah Kanan UITM, kanser payudara stage 4..
    Skg dh sembuh dn shat walau pon pernah diberitahu oleh doktor yang beliau hanya mampu bertahan setahun saja untuk hidup.setia dengan jus herba ini.
    Beliau mengarang sebuah naskah/buku yg mengisahkn pengalaman beliau sepanjang perjuangannya melawan kanser dengan mengambil jus herba ini sebagai salah satu rawatan alternatif (nk buku nti blh order)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Adik Luqman -kanser GIST-Anoerectal Tumor
    *Skg sudah sembuh dr kanser.*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Adik Izzat b.muhd Ariffin ,kanser Burkit Lymphoma stage 4 *sekarang dh sembuh*
    Guru nya memberitahu beliau x pernah nampak seperti pengidap kanser tahap 4, kerana sentiasa nampak cergas dengan pengambilan jus yang memberi tenaga dan merawat.Beliau mengambil jus herba ini dr kanser tahap 4 sehingga sembuh.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Nani Faiza - kanser Usus Tahap 4 dan ketulan kanser 10cm telah merebak ke hati, bersabar dan setia merawat dengan jus herba ini tanpa mudah putus asa..sekarang sudah hampir sembuh sepenuh nye. *sel kanser sudah tiada.*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Pn. Rugayah Jilani -
    Pesakit kanser payudara tahap 3B ketulan 10×10cm- *sudah sembuh !*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ▪Pn. Noridah Md Dom - Pesakit kanser ovari tahap 3 merebak ke tyroid dan lymph- *sudah dapat kesan positif ,kesihatan beransur pulih.*
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dan ramai lg lah yg dh sembuh dr kanser leukimia dll yg guna produk jutawan herbs nih....ini kenyataan..bkn rekaan.nti blh cntct en zuhairi dn pm sdri testimoni2 td tu yer..😉

    9)Jadi saya mintak pd sape2 yg ada sakit kanser x kisah lah kanser apa pon...Call atau terus wasap Pengasasnya sendiri okay👇🏻
    *En. Mohd Zuhairi - 017468 7570 ..*

    👍🏻In sya Allah nanti boleh join group wasap dan boleh pinjam semangat pejuang2 kanser yg lain

    💐Yg penting ubat nya MAMPU DIBELI dan mujarab..mudah mudahan aaminn..🤲🏼

    *NOTE* :

    Call order wasap@call- En mohd zuhairi- *0174687570*

    😁kalau wasap lambat balas(biasa nya sebab ramai yg wasap dia.)
    Tp nanti dia akn blas jugak yer..
    #sharepadayangmemerlukan
    #sharing is caring

    ReplyDelete
  24. Kena selalu beli ikan ler lepas ni 🤭. Tahniah Anies

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆