Spicy squid karaage sedap @ AEON

10:25 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Mula-mula beli ingatkan nak makan dengan nasi, but end up makan macam tu je dah sedap. kalau makan panas2, kepedasannya ketara juga laa. bila dah sejuk, tak rasa sangat. rasa liat ada laa 🤣🤣🤣

kalau tanya harga, yap memang mahal (makanan Jepun kot)...RM6.90 per 100g. so tak boleh laa nak makan selalu walaupun sedap.

anies jumpa spicy squid karaage ni kat AEON Mid Valley. branch AEON yang lain, anies tak pasti ada ke tak.

p/s maaf belum dapat sempurnakan semua BW.

thanks 4 reading.
daaa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

52 Your Words of Lo♥e

  1. Sedap betol lah makan hangat hangat, siap sedia dengan teh manis.

    ReplyDelete
  2. nampak sedap....rietta xpernah lg try....

    ReplyDelete
  3. Selalu pi Aeon... Nanti nak carik😆😆

    ReplyDelete
  4. Hi dear. I think you didn't follow me maybe there was a mistake. Could you please check one more time 😊

    ReplyDelete
  5. mcm pernh nmpk juga kt aeon shah alam

    ReplyDelete
  6. Terbuat dari apa bahannya tu. Kita orang boleh buat tak? Tak tau macam mana rasanya buat sendiri he he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je buat sendiri. sila google recipe nya ;-)

      Delete
  7. Kira-kira itu bahannya dari apa aja ya

    ReplyDelete
  8. nanti cari yang ori punya kat Jepun ye.

    ReplyDelete
  9. ye berpantang sikit dengan carbo tak apa kan makan inipun dah cukup lah

    ReplyDelete
  10. macam best je.

    kalau pedas..memamg tak best juga..

    tekak tak boleh terima

    ReplyDelete
  11. makanan yang lazat, bolehkah saya diajar atau tidak

    ReplyDelete
  12. Kalau panas rasa pedas, kalau sejuk liat pula ye Anies..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sha. elok mkn ms masih panas o blk rumah goreng sekejap

      Delete
  13. nak carilah nanti...Mama Yan suka sotong

    ReplyDelete
  14. Ooo pernah juga tengok spicy squid karaage ni kat Aeon masa pilih2 makanan, tp tak pernah beli dan rasa lagi. Nak try jugalah nanti.

    ReplyDelete
  15. Astaga, godaan buka jam segini :D

    ReplyDelete
  16. Tak pernah makan. tapi confirm sedap ni!

    ReplyDelete
  17. kalau makan panas2 ni memang sedap :)

    ReplyDelete
  18. sedap gila nmpk tp x rasa nak mkn sbb sakit gigi ni sobs

    ReplyDelete
  19. Kalau kat Aeon boleh masukkan dalam microwave dia, reheat baru bestttt hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆