Butterworth Unicorn 5KM Fun Run 2019

9:48 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Ni versi yang sebenar hahaha... adoi laa anies oiii...

disebabkan lambat register, maka untuk sesi Putrajaya / KL dah terlepas. since blogger Zariniismail macam beria mengajak, fikir punya fikir teringat blogger nina yang sukakan unicorn. tak sangka dia terus setuju bila anies ajak.

oh ya, event ni berlangsung bulan lepas. memandangkan ia berlangsung pada awal pagi, maka nak tak nak kenalah stay semalaman kat Butterworth. but it's not a big deal.

flag off bermula jam 7.45 pagi. track larian kali ni sangat2 santai. tak berbukit langsung. tapi yang best nya dapatlah anies tengok suasana Butterworth dengan lebih dekat lagi. yelah... sebelum ni, kalau datang cuma tengok dari dalam kereta je.

Alhamdulillah, cuaca pagi tu memang baik. para peserta pun, anies tengok ramai yang enjoy dengan event ni walaupun ada muka nampak macam terpaksa je bila kena pakai t-shirt pink hahaha... siapa lagi kalau bukan peserta lelaki.

okey laaa... macam biasa... sebahagian gambar yang ada dan terima kasih juga untuk blogger nina untuk gambar2 yang di forward...

t-shirt, tag dan kupon diskaun hotel. terima kasih blogger nina sebab sudi collect semua ni sebelum event berlangsung.

peserta tengah berzumba...kami tengok je hahaha

bersedia untuk flag off

berlenggang kangkung dulu...

orang Butterworth memang bersemangat bila bab2 berlari ni...

dia bila dapat tanduk tu memang suka sokmo hahaha

run baby run...

as usual, dapat juga finisher medal ni...

tu je laa nak share...
thanks 4 reading...
happy weekend!
daaa

p/s kalau anies tak BW ke blog kalian, ni BERMAKSUD anies tak dapat masuk / jejak link / blog kalian. sila take note ya!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

45 Your Words of Lo♥e

  1. Jauh ko berlari sampai penang. Comel baju pink.

    ReplyDelete
  2. Wah..eloknya,,,semua pakai baju berwarna pink, dan tentunya semuanya bisa sehat,karena jalan kaki.

    ReplyDelete
  3. ramai jugak member kami kat kedah ni pi join sebab medal dia tu lawa sangat. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. kat SP pun ada jg. bln depan buat kt Perlis. bolehlah join nnt

      Delete
  4. Jauh nyer.... Butterworth tueee😍🌹🌹

    ReplyDelete
  5. The finished medals are so cute and the tee as well.

    ReplyDelete
  6. Salute.. Cik anies benar2 pecinta olah raga

    ReplyDelete
  7. Comel tema unicorn. Baju pink and everything about unicorn I loike :)

    ReplyDelete
  8. saya ingat memang banyak kaum laki tak happy pakai warna macam tu...he he he Jom pergi party!

    ReplyDelete
  9. Ne güzel etkinlikler böyle 😊 teşekkürler paylaşım için ... Burada hala yaz mevsimi ile sonbahar havası hakim 😊

    ReplyDelete
  10. Sweet nyer unicorn 😘😘🦄🦄

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti join laa kt melaka pun ada buat @ klebang bln dpn

      Delete
  11. Syok byk fun run, sini tak byk.. Seronok tgk.

    ReplyDelete
  12. seronoknya join aktiviti mcm ni

    ReplyDelete
  13. Tahniah! Teruskan berlari its fun.

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Bener tuh, liat aja, matanya sampai pink gitu, bawahnya kasih biru lagi. Masyaallah.

      Delete
  15. Comelnya Nina dengan tanduk unicorn tu.. Hehehe.. So sweet..
    Medal dia cantik.. Mesti berbulu je lelaki-lelaki yang pakai tshirt pink tu.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mmg gila unicorn sha hehehe

      mmg pun geram je kn pakai pink hahaha

      Delete
  16. Tahun depan ada lagi unicorn ni kat putrajaya. Dalam bulan 3 rasanya. Jom? 😜

    ReplyDelete
  17. Comelnya tema unicorn tu.. jari jngn tak lari hehee

    ReplyDelete
  18. kalo akak gitau awal2 saya boleh pegi jadi pompom girl. wakakaka.. tunggu kat garisan penamat siap banner untuk akak =P

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆