Terima kasih daun keladi kak PI (2)

9:47 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Pertama sekali nak minta maaf kat kak PI (blogger Paridah Ishak) sebab baru terima surat ni.


sebenarnya, alamat yang kak PI hantar tu, alamat lama. so, member tolong simpankan. bila anies ke sana barulah ambil surat ni.

p/s kalau ada sesiapa nak hantar hadiah ke, bunga ke, surprise ke... 😆😆😆😆 tolong inform anies dulu ya esp. mereka yang ada simpan alamat lama anies... nanti anies kasi alamat baru...

berbalik pada surat yang kak PI hantar ni... sebenarnya di dalamnya ada sebuah buku yakni himpunan puisi / antalogi puisi dan kak PI salah seorang daripadanya...


sebelum ni pun kak PI ada beri anies buku seumpama ni... boleh baca kat SINI.

antara karya kak PI yang terdapat dalam buku di atas...

aap2 pun terima kasih banyak2 kak PI atas pemberian ni. kepada yang nak kenal or follow blog kak PI, click kat SINI ya...

okey tu je nak share hari ni.... selamat berhujung minggu...

maaf kawan2 anies belum dapat BW sepenuhnya... kerja2 hakiki memerlukan komitmen buat masa sekarang... maaf ya...
thanks 4 reading... daa...

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

52 Your Words of Lo♥e

  1. Tahniah Anies.. Menarik buku puisi kak PI tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sha... yg suka sastera mmg ngam lah hehehe

      Delete
  2. Bestnya dapat hadiah...wah.kaka PI nyer karya ada kat dalam tu...

    ReplyDelete
  3. TKSH ANIES KAK DH KIRIM DUA KALI YA..XPA ANIES SIMPAN JA...JANGAN LUPA BERI ALAMAT ANIES SENANG KAK NK KIRIM BUKU LAGI.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah byk dah kak pi kasi sy. dah hmpr 5 buah kot heheh terima kasih kak!

      Delete
  4. seronoknya dapat hadiah kan...

    ReplyDelete
  5. tahniah. best lah dapat buku

    ReplyDelete
  6. mantap isi bukunya jenius yang nulisnya

    ReplyDelete
  7. Saya suka baca antologi, pendek ceritanya dan banyak kisah .

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk yang jarang membaca antologi memang sesuai

      Delete
  8. Tahniah Anies, akak PI memang rajin bagi hadiah macam Anies juga 🤭

    ReplyDelete
  9. Wahhh ak paling suka banget baca buku, sangking banyaknya buku dirumah jadi banyak tau cerita atau pengalaman dari orang-orang yang dibagikan melalui buku tersebut.. Kadang juga ada rasa ingin beli buku bertema puisi seperti ini, coming soon deh

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. khusus untuk mereka yang cintakan sastera ;-)

      Delete
  11. Indahnya bait-bait kata dalam buku tu...

    ReplyDelete
  12. Tahniah! Best tu dapat hadiah buku yang ada hasil karya KakPI 👏🏻😎

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, tahniah Anies.. semoga ukhwah sentiasa diberkati.. aamiin.

    ReplyDelete
  14. waaa menariknya buku tu anies! best juga dapat hadiah buku...takde ke yang nak buat GA hadiah buku? nak join...hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah ada rezeki nnt sy buat GA n hadiahkan buku byk2 ;-) dah lama jg x buat GA ni

      Delete
  15. Semoga ukhwah dan persahabatan berkekalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn...


      sis, kenapa x boleh msk blog sis? dah ada url baru ke?

      Delete
  16. Congratz Cik dapat hadiah, indahnya persahabatan

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..hadiah yang sangat bermakna dari seorang sahabat

    ReplyDelete
  18. sangat gembira melihat persahabatan dunnia blogger saling memberi saling berbagi

    ReplyDelete
  19. keren sekali puisinya, jadi ingat masa lalu

    ReplyDelete
  20. memang penuh seni hasil penulisan puisi Kak PI. kadang2 CT suka baca juga..
    ekot mood untuk enjoy prosa klasik.

    ReplyDelete
  21. Wow bestnya DPT buku pi. Tahniah Anies

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆