Seketika @ Mood Republic Raya 2019, MITEC

1:36 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Bukan nak shopping sebenarnya tapi lebih kepada 'cuci2 mata' je... tambah pula kali ni Mood Republik (MR) buat kat tempat baru, MITEC, Jalan Duta... jadinya nak tengoklah macam mana suasananya. meriah ke tidak macam kat PWTC sebelum2nya...

lobi luar MITEC menuju ke pintu masuk...

macam biasa, kena daftar dulu, cop tangan sebelum boleh masuk... tiada sebarang bayaran dikenakan

pintu masuk. anies sampai awal (taklah awal sangat tapi pengunjung belum ramai)

bila ada events sebegini, directory memang penting agar kita tak sesat barat dalam MITEC ni hahaha...

suasana dalam MR @ MITEC

nak beli apa ya? sorry laa ambil gambar sambil makan ais krim eh ehhh

selain baju, kat MR ni juga korang boleh beli kuih raya, minuman, minyak wangi, casing hp termasuklah pinggan mangkuk! silalah percaya ya

lelaki perempuan sama ramai... jangan ingat orang lelaki bukan kaki shopping ya...hahaha

nama2 besar dalam industri fesyen tempatan pun ambil bahagian dalam MR...

dah laa blur, senget pulak tu... adoiii ko ni anies....

korang rasa dia jual air minuman ke, produk kosmetik?

main stage MR...

booth pertama yang anies terjah hahaha...

nampak tak ada jual pinggan mangkuk? sorry laa hp dah uzur macam ni laa gambarnya...

sebenarnya hari ni kekeringan idea... tak tahu nak share apa... apa2 pun thanks 4 reading...

daaa....

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

60 Your Words of Lo♥e

  1. cer tunjuk anies shopping apa? mesti kiri kanan pnuh tangan kan?hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy beli kek je...yg lain cuci mata...maklum laa gaji lom msk lg...

      Delete
  2. meriah sangat,, seperti pasar malam di Indonesia :)

    ReplyDelete
  3. teringat 2 tahun lepas pergi dekat Persada Johor..tahun ni macam takde lak...takde nampak iklan dia

    ReplyDelete
  4. mood republik is so not for me. crowded gileeeew

    ReplyDelete
  5. A nice place to hang out

    Enjoy it!!

    ReplyDelete
  6. Tak perlu lah pinggan mangkuk, makan di box kertas cukup lah hahaha
    Booth pertama...coklat lagi ;)

    ReplyDelete
  7. Wih banyak yang bisa dilihat, bikin mata jadi segar :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh tanpa disedari uang turut terbang hahaha

      Delete
    2. Lihat wanita banyak tuh gan,..😂😂

      Delete
    3. shopping dan wanita ngak bisa dipisahkan hahahaha

      Delete
    4. @kuanyu: wih makin tergodalah..

      @dear anies: iya mbak, hehehe..

      Delete
    5. hahaha lelaki pun sama, mas😆

      Delete
  8. Nggak Shopping sekalian hehe..
    Itu ada stan coklat juga campur sama fashion
    Lama lama aku jg ngikut nih jalan jalan ke mall hihi😃 seperti nya asik cuci mata di mall

    ReplyDelete
  9. mood republic is so not for me sbb crowded sgt

    ReplyDelete
  10. LZ tak segigih anies meredah lautan manusia di mood republic walaupun dalam hati teringin ke sana.. Mesti rambang mata..

    ReplyDelete
  11. tak minat shoping, selalu beli barang lepas tu nak terus balik ja

    ReplyDelete
  12. peee macam-macam ada ini.....macam kat sabah baru-baru ini program "lefest tour"

    salam kenalan dari blog oohsenyum.com

    nak tanya ini, sudikah bertukar link dengan blog oohsenyum (bloglist)? insy Allah boleh tambah sedkit sebanyak views blog ini.

    Kalau awak sudi sila kunjungi blog www.oohsenyum.com dan koment kat sana ye....saya tunggu tau. terima kasih....

    ReplyDelete
  13. absolut chocolat sedap nih, cocok buat pembuka sambil cuci mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar... azan maghrib belum berkumandang ;-)

      Delete
  14. wah siap kena register lagi nak masuk. secure betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan secure tapi diorang collect info pelanggan

      Delete
  15. kalau gi shopping masa skrg pasti penuh sesak kan?

    ReplyDelete
  16. best tu booth pertama anis terjah! sopim apa situ tu..kikiki

    ReplyDelete
  17. Semalam ke KL juga, konon nak singgah sini juga, tapi semua geng kata jem tak jadi nak pergi..
    Pergi PKNS dan SACC Mall aje, dan shah alam, tu pun sesakkk giloo

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa laa tu. ramadan ni lah time org ramai serbu hr lain mmg x laa

      Delete
  18. sronok tu cuci mata ...pernh pegi juga thn bila lupa hehe tp tkde la shopping sgt pn..cuci2 mata

    ReplyDelete
  19. Tempatnya seperti di pasar-pasar loak ya teh,..tapi jualannya rapi 😀

    ReplyDelete
  20. bila ada tempat baru seperti ini mesti diterjah banyak orang nak jalan-jalan saja atau cuci mata

    ReplyDelete
  21. la saya fikir ada Band Republic..

    rupa-rupanya pameran membeli belah.

    banyak shopping ke banyak tengok je hahahha

    ReplyDelete
  22. shopping mendekati hari raya nih! hehe

    ReplyDelete
  23. Hahahahaa ..
    Konsenlah kak memotret sambil makan ais krim 😅

    Untung kameranya ngga ketumpahan tuh 😆

    Ramai pengunjungnya ya .., meriah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamera lama mas... sabar sajalah dengan quality gambar

      Delete
  24. Dah tak pergi MR sekarang, dulu selalu pergi dengan bersesak nak masuk bagai tapi harga ma shaa Allah. Senang beli kat Jakel je sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesak tu mmg xleh nk elak. sbb tu sy g awl pg

      Delete
  25. rasanyaaaa dh serik nk ke MR.. baju2 harga mahal dan size takdo. hahah.. plus nk bersesak2 dgn org rimasnya

    ReplyDelete
  26. terlihat ramai banyak orang berkunjung di acara mood republic raya ya kak, masyarakat antusias disana ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya mas... event seperti ini selalu ramai dan jammed!

      Delete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆