'Acu try test' sandwich Garsa Kitchen

11:00 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Dah lama nak cuba tapi sebab malas nak order online, maka berhuhu je laa bila tengok sandwich2 sedap kat IG Garsa Kitchen ni.

so hari tu, alang2 dah ada kat kawasan berdekatan, anies pun singgahlah premis GK ni.

lokasinya senang je. kalau korang tahu kat mana bangunan Institut Terjemahan Buku Negara (ITBN) maka dengan mudahnya korang boleh jumpa GK ni. GK betul2 berhadapan dengan ITBN.

since datang pun tak plan apa2 so anies order sandwich yang nampak sedap je laa...

pilihan anies, sandwich steak and cheese dan tuna sandwich. beli pek individu je. sebab nak rasa je kan. kalau sedap bolehlah beli sekotak besar nanti.

sebelah atas, tuna sandwich dan yang bawah, steak and cheese sandwich. dua2 sedap. tapi tekak anies lebih cenderung dengan steak and cheese sebab rasanya lain daripada yang lain.

close up steak and cheese sandwich..

close up tuna sandwich. dua2 ni saiznya kecil je. 'spesis' yang mulut saiz bak buaya memang sekali ngap jelah hahaha

premis GK. kelebihan walk in ke sini adalah, korang boleh campur sandwich pilihan dalam 1 belian. selain sandwich GK turut menjual pelbagai donut. tapi anies tak try lagi sebab masa datang ni, donut dah habis. kata staf GK, once dah dapat mesin uli donut, diorang akan produce donut secara besar-besaran. gambar credit

nak tahu lebih lanjut fasal GK, klik kat SINI ya.

thanks 4 reading. daaaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

49 Your Words of Lo♥e

  1. Jarang jumpa ni yang menyediakan Tuna Sandwich, pingin tahu rasanya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom datang ke KL boleh rasa sandwich ini ;-)

      Delete
  2. Kalau saya pun, saya rasa saya akan suka steak and cheese tu sebab macam jarang je orang buat sandwich steak and cheese.

    ReplyDelete
  3. kalau kena intinya memang sandwich sedap di makan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kreatif betul mereka yg hasilkan menu sebegini

      Delete
  4. Tuna sandwich looks yummy for me...even more in one-bite size...tak takut gain weight lah....lol

    ReplyDelete
  5. Wow! Steak and cheese sandwich tu rare betul..

    ReplyDelete
  6. Aku suka tapi gak suka sayurannya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi mbak ngak makan sayur

      Delete
    2. Hihi karna dri kecil udah gak terbiasa makan sayur kak😅

      Delete
    3. ke... mbak prefer keju dari sayur? hehehe

      Delete
    4. Gak suka keduanya kak hehehe

      Delete
    5. ok. kalau begitu nanti saya post sandwich ke sana ya... tapi saya post gambar sahajalah hahaahah

      Delete
    6. Hahahaa gamnar aja bikin ngiler doang kwkwkw.

      Ada tak yg bentuk keroppi? 🐸

      Delete
    7. mau ke mbak bentuk keroppi? okey, nanti saya post ke sana hahahaha

      Delete
    8. Hahaha iya suka banget sama keroppi soalnya kwmsmw

      Delete
    9. okey. tulis nama lengkapnya dan mailing address di sini. insya allah ada rezeki hujung bulan ini saya post keroppinya ya...

      Delete
    10. Lho ini beneran kah? Hihi Bintang kira becanda aja hehehe

      Delete
    11. Hummm malah jadi ngerepotin hihi

      Delete
    12. Hihi bingung jadinya😅😅😅

      Delete
    13. 😊😊😊😊😊😊😊

      Delete
  7. terbaek ni. nampak sedap :)

    ReplyDelete
  8. Favorite Mrs. A ni tuna sandwich.
    Teringin jugak nak rasa sandwich steak and cheese to maybe suatu hari di hari raya huhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. pergh...

    amat menyelerakan...

    dengan show sandwich begini memyebabkan rasa teringin mak mencuba..

    cuma terkilan..tak akan tunjuk tangan je..tunjuk la muka sekali baru ada feel lebih naka order hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. try laa order mn tau GK boleh hntr ke sarawak ;-)

      Delete
  10. bagi - bagi dong makanannya .... ? hehehe......

    ReplyDelete
  11. Bila buat ...sendiri yang perhabiskan...

    ReplyDelete
  12. Aku suka yang ada ikannya
    jadi ingin mencicipi rasanya

    ReplyDelete
  13. Bestnya.. Sha memang suka steak and cheese.. Kena buat2 terjalan ke sini ini.. demi sandwich steak and cheese.. 😋😋

    ReplyDelete
  14. wah... sekarang nie sandwish pun dah di pelbagaikan... bagus gitu...

    ReplyDelete
  15. dalam list ! tapi xdak rezeki lagi nak cuba.

    ReplyDelete
  16. tak habis2 promote makanan mcm ni.. alaaa dh nk turun kl lambat lg.

    ReplyDelete
  17. saya akan kempunan hingga ke hujung tahun la gamaknya. huwaaaa

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆