Terima kasih daun keladi Siti Yang Menaip!

10:08 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Hadiah ni selamat tiba ke tangan anies kelmarin. Alhamdulillah... terima kasih banyak2 Siti yang menghadiahkan cenderahati dari bumi Kangaroo... harap2 ia akan jadi pembakar semangat supaya suatu hari nanti dapatlah anies jejakkan kaki ke benua terkecil di dunia ni. amin.... eh cepatlah tolong amin kan kalau nak ikut sekali nanti!

hadiah ni diberi kerana anies jadi 'tukang komen' terhebat kat blog Siti tahun lepas hahaha... anies komen seikhlas hati. tak terfikir pun apa2 ganjaran. tapi bila orang sudi menghargainya... stadium Bukit Jalil anies tadahkan hahaha... (macam pernah ku dengar ini ayat haha)

sekali lagi terima kasih Siti atas cenderahati ni. semoga Siti akan terus dan terus menulis lagi dan mudah2an sentiasa diberkati-Nya, dimurahkan rezeki-Nya dan dilindungi-Nya selalu. amin...

sampul kuning ini sampai jua ke tangan mem besar...

bolehlah feeling2 beautiful macam Song Hye-Gyo dengan mask ni nanti...

FM Aussie comel... dah selamat landing atas peti ais...

last but not least, nota cinta daripada CTyangsentiasacomelhukhuk...

oh ya, kepada kawan2 yang nak berkenalan dengan Siti selain nak baca apa yang Siti selalu bebelkan dalam blog dia, klik kat SINI tau! oh ya... feel free to follow her soc med ya... jangan cakap anies tak payung pulak...

thanks 4 reading!

happy weekend everyone!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

57 Your Words of Lo♥e

  1. Waahhh best best... Tumpang seronok..

    ReplyDelete
  2. Wah.. Biru dna hijau.. Comel fridge magnet tu..
    Tahniah anies..

    ReplyDelete
  3. Aamiin. Insha Allah sampai juga Anies kat sana nanti. BTW tahniah dapat hadiah yer.

    ReplyDelete
  4. tahniah kerana dpt cenderahati dari Australia!

    ReplyDelete
  5. FM Aussie to comel gila! Tahniah sebab tersenarai sebagai salah seorang pengomen tegar blog kak Siti :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah selamat sampai. lambat juga eeeeyh huurm..
    ada rezeki extra next time pakai post laju. takut tak sampai2 je =D

    ReplyDelete
  7. hadiah kita simple je. harap sukala =D

    ReplyDelete
  8. aamiin moga kak anies berjaya mencapai impian ke Australia untuk bermain-main dengan anak kanggaro..

    ReplyDelete
  9. Alhamdullillah..bertambah koleksi fm di rumah anies.
    Tak sesia mengomen, komen dihargai CT

    ReplyDelete
  10. SERONOKNYA DAPAT HADIAH TAHNIAH

    ReplyDelete
  11. Alahai comelnya hadiah..congrats wak :)

    ReplyDelete
  12. Aminn... semoga termakbul doa untuk ke Australia tu... tahniah... rezeki yang di tolak... orang memberi, kita merasa...

    ReplyDelete
  13. Waaah, saya ingin dapet hadiah dari malaysia dong *lah :p

    ReplyDelete
  14. Alolo comel sangat gift dari SYM..
    LZ doakan semoga ukhuwah terus berkekalan..

    ReplyDelete
  15. aminn semoga murah rezeki ct. jommmm banyak kita p adelaide hahhaa

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, tahniah.. semoga silaturrahim sentiasa diberkati.. aamiin :)

    ReplyDelete
  17. dpt juga dr siti adiah ni..tk dpt pi australia..dpt ole2 pn dh happy

    ReplyDelete
  18. Wah, tahniah... dapat ole-ole macam ni pun dah buat hati berbunga-bunga kan?

    ReplyDelete
  19. Jommmmmm plan p bumi kanggaroo :p

    ReplyDelete
  20. nasib warna fm tak sama.. kalau tak tertukar hehe

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆