My #SaturdayVibes @ Pappa Roti, Sungei Wang Plaza

10:43 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Balik dari Low Yatt Plaza, singgah sekejap kat sini. masa dating dengan blogger SalbiahM beberapa bulan lepas (boleh baca kat SINI) kitorang juga singgah sini. sambil layan bun dengan kopi panas, bersembanglah apa lagi kann...

lokasi kiosk ni kat tingkat bawah Sungei Wang Plaza. jadi kalau korang pergi Low Yatt ke, Pavillion ke, boleh laa kot panjangkan kaki ke sini. Sungei Wang Plaza ni pun dah banyak berubah. tak macam dulu. dia pun kena upgrade juga agar tampak setaraf dan meriah sama macam jiran2 dia: Star Hill, Pavillion dan juga Times Square😆😆

ada kerusi meja disediakan dan boleh lepak sampai lebam sambil dengar lagu2 (memekak je😆)  dari kedai sebelah dan tengok gelagat orang ramai yang lalu lalang.

kopi Pappa Roti ni memang sedap. tak cukup secawan kalau dah pekena dengan bun panas.. peminat kopi harus terjah sini.

pilih bun biasa je. yang penting fresh from oven. tapi seketul tak cukup wei.... tolongggg

sebelah Pappa Roti - Aunty Anne... macam berpakat je diorang ni😆😆😆

kaunter bayaran. sambil layan kopi boleh layan bau bun sekali hahaha

okey tu je nak share... sebenarnya hari ni malas nak taip panjang2 hahaha

thanks 4 reading... daa....

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

53 Your Words of Lo♥e

  1. huwaa..tiba2 lapar bila baca entry ni..:)

    ReplyDelete
  2. Bestnya pekena kopi dan roti. Dah bertahun tak ke sana, lalu depan dia aje tak sempat nak menyinggah.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya dapat secawan kopi, seketul bun dan sebuah buku.. Memang boleh lepak sampai ke malam.. kikiki..

    ReplyDelete
  4. wow dah lama tak makan papa roti..

    ReplyDelete
  5. ROTI BUN DGN KOPI PANAS MMG NGAM

    ReplyDelete
  6. roti dia memang best...saya belum pernah lagi lepak di cafenya

    ReplyDelete
  7. cawan kopi paparoti tue memang kecik jer ke ...macam style Japanese nie ;)

    ReplyDelete
  8. Pappa roti ni sedap lah nampaknye... Saye pernah cube Papa's Pizza...

    ReplyDelete
  9. Bestnya.. bun tu pun mmg sedap juga cicah dgn kopi hihii

    p/s: Anies, saya dah bertukar platform blog ke https://khirkhalid.com. Maaf atas segala kesulitan. Tq :)

    ReplyDelete
  10. kalau minum ptg dgn member2 kan best gak di sini....

    ReplyDelete
  11. Setuju!! seketui mana cukup!! haha >_<

    ReplyDelete
  12. Dari gambar kopi secawan
    Mata ini tertawan
    Ludah tak tertahan
    Ups tertelan. ..

    :D

    ReplyDelete
  13. Best tuu. Tp kalau sejuk cepat muak sikit.

    ReplyDelete
  14. Satu tak cukup nak order 2 malu la pulek! heheee...

    ReplyDelete
  15. Bun Pappa Roti tu kalau makan x cukup satu. Harus tapau lagi bawak balik 3 bungkus 😅

    ReplyDelete
  16. bila lagi nak deting dengan Kak Sal.. nak ekot !! hehe..

    ReplyDelete
  17. Nasib baik teman nie bukan coffee fan...

    ReplyDelete
  18. Tak pernah singgah minum, biasa lalu je kat bawah tu. Lain kali kalau perasan kedai ni nak try kopi tu la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiosk dia ni xsilap sy cuma selcted area je😁

      Delete
  19. Aduh, sedapnya... terliur.. 😋

    ReplyDelete
  20. Tetiba teringat belum minum kopi lagi

    ReplyDelete
  21. 4 mall ni dh bertahun tak masuk. hahaha

    ReplyDelete
  22. Bun Dan kopi. Kombinasi best tu

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆