My #SundayVibes @ Tim's Teapot Terrace, Pusat Bandar Melawati

12:49 pm

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Dah lama nak singgah kafe ni. Dari review yang anies baca, ramai yang beri feedback yang bagus. cuma nak cari masa tu je yang tak ada.

lokasi kafe ni terletak kat Lorong Perak, Pusat Bandar Melawati. kalau datang weekdays, memang payah nak dapat parking. kalau datang weekends, no problem.

carrot cake yang lain daripada lain sebab ada hirisan kulit limau (kalau tak silaplah) memang sedap. dan paling penting tak manis.

since perut memang tengah lapar, order spaghetti meat ball. sedapnya lahaiiii... gambar pinjam IG TTT

ni bukan lampu ajaib ya. ni earl gray tea. cawannya ada kat sebelah bawah teko. unik! i loikkke!


deko kafe ni berkonsepkan English Style. gambar bukan malap tapi lampu kafe ni romantik sangat hahahaha

sori, mem besar malas nak rotate. deretan kek dan spagetti yang yummy!

ni kafenya! dibuka pada hari Selasa - Ahad dari jam 11 pagi hingga 10 malam.

nak tahu lebih lanjut fasal kafe ni, nak tahu menu lain yang turut dijual kat kafe ni, klik link di bawah:


selamat menjamu selera dan selamat menyambut Maulidur Rasul!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

28 Your Words of Lo♥e

  1. cantik dekorasi kedai ni..makanan pun sdap2..:)

    ReplyDelete
  2. Tak pernah makan carrot cake.. Tapi tengok gambar makanan tu semua, sangat menarik..
    Teko tu unik betul.. bawah cawan ye.. memang menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt SR ada carrot cake tu pun sedap jg. antara fav sy

      Delete
    2. Nanti kena beranikan dirilah untuk cuba.. kikiki..

      Delete
    3. ok sy br sokongan moral chaiyok chaiyok😆

      Delete
  3. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete
  4. Wah, nampak sedap. Terliur dah pun...

    ReplyDelete
  5. Comeinya teko tu! Nak cari online la camni..nak beli satu set teko dan cawan macam tu juga 😍

    ReplyDelete
  6. Wow...cafe dia cantik bangat nie...tergoda laaa pulak😗😗

    ReplyDelete
  7. Bole le belanja makan spaghetti ni. Nampak sedap tu..

    ReplyDelete
  8. Ok, saya tau tempat ni.. tak tahan tengok spegetti meatball tu.. perghh!

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆