#7YEARSANNIVERSARYGIVEAWAY DUNIA ZUMAL

9:54 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿

Alamak, hari ni hari terakhir untuk join. baru teringat hehehe... sori Zumal...

btw, selamat ulang tahun blog yang ke tujuh. semoga akan terus berjaya dan... keep on blogging!

so kepada kawan2 yang nak join, silalah berbuat sedemikian kerana dateline-nya hari ni! ya hari ini!

  kalau nak tahu lebih lanjut syarat penyertaan, klik banner di atas ya!

selamat berjaya!

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

43 Your Words of Lo♥e

  1. Semoga berjaya.

    Jemput join.

    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/2018/11/segmen-bloglist-2019.html

    ReplyDelete
  2. Good luck...
    Done follow your blog... 😁

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Anies kerana sudi turut serta yer. Semoga berjaya yer.

    ReplyDelete
  4. sudah tujuh tahun ya
    selamat ya semoga makin semangat dan sukses selalu

    ReplyDelete
  5. Good luck and all the best ye Anies :)

    ReplyDelete
  6. give away yang sudah kama sekali

    ReplyDelete
  7. SELAMAT, SEHAT, HARMONIS DAN SUKSES TERUS KEPADA YANG BERULANG TAHUN KE-7 semoga makin berjaya

    ReplyDelete
  8. All the best anies! :)

    Syaza ada tag anies kat sini : https://www.vitaminsyaza.com/2018/12/6-tanda-senggugut-teruk.html

    ReplyDelete
  9. Berita givewaynya telah usai ,sayang sekali saya tidak bisa mengikutinya. Blognya sudah lama juga, seumur dengan blog saya.

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya nis.. dh lama eh

    ReplyDelete
  11. All the best Anies! Baru dpt berblogwalking lepas tukar platform blog hari tu.

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆