Terima kasih + penghargaan untuk 'suku ketiga 2018'

11:21 am

✿السلام عليكم ورحمة الله وبركاته✿


Alhamdulillah... diam tak diam kita dah masuk bulan 10. rasa kejap sangat kan masa berlalu. rasanya macam baru je semalam sambut tahun baru 2018... tup tup hari ni dah masuk bulan 10. means, cuma tinggal 2 bulan sahaja lagi kita nak melangkah ke tahun 2019.

hmm macam mana dengan azam 2018 korang? dah penuhi semuanya? masih belum penuhi lagi? atau tak buat langsung? warghhh bahaya tu kalau tak buat langsung... oh oh... okey... anies faham... yang tak buat langsung tu sebab sibuk penuhi azam 2017 kan? kannnn hahaha... (yang menaip ni pun apa kurangnya)

okeylah... sama macam sebelum ni, anies akan kumpul atau dalam bahasa 'standard'nya, (yelah tu) audit komen2 yang korang dah 'gugurkan' (drop) kan kat blog ni... gituewww... 

yang komen guna 2 nama, anies campurkan sekali. yang komen lebih dari sekali dalam 1 entry pun, anies kira juga. tapi macam anies beritahu sebelum ni, komen2 yang dikira hanya 'bersangkut-paut' dengan entry2 yang diterbitkan dari 1 Julai 2018 hingga 30 September 2018 sahaja. harap2 fahamlah yaa....

terima kasih banyak2 tau! sebab komen2 korang nilah, buat anies bersemangat nak update. alaaa... bohong je semua tu... ada je komen tapi tak update2 tu apa hal? hahahaha... tu kita sembang kat bab lain ya...

komen2 terkumpul dari 1 Julai 2018 hingga 30 September 2018 berjumlah 700++. Alhamdulillah... sangat sangat sangat banyakkkkkkkkk bagi anies yang kuat merapu meraban ni hahahaha... TERIMA KASIH SAHABAT!!

so tanpa banyak membebel, anies senaraikan top 10 commentators dari Julai hingga September!
cekidaut!


4. ejulz
9. farah



dan kepada blogger ejulzFarah dan Sha Mohamed, sila sertakan alamat kat ruangan komen ya untuk dihubungi... jangan risau, anies takkan publish punyalah... ;-)

kepada blogger Hanafi, saya minta maaf, saya belum dapat pos hadiah lagi... sabar ya...


seperkara lagi, top 3 akan menerima hadiah special sikit... then semua hadiah akan anies pos pada pertengahan bulan 10 ni. insya Allah. Harap sabar menanti ya...

last but not least, kepada kawan2 yang belum follow 10 blogger di atas, sila klik pada nama2 di atas ya... kita rapatkan ukhwah dan jalinkan kemesraan walaupun hanya di alam maya... cewah!

okey itu sahaja... sekali lagi TERIMA KASIH BANYAK2 atas komen2 yu ols...

thanks 4 reading... daaaa

Yang Ni Pun Best Juga Taw!

38 Your Words of Lo♥e

  1. Tahniah untuk mereka.. mesti best dpt hadiah dr anies..

    ReplyDelete
  2. eh..nama kita ada jgk..tq anies..muahh cket..:)

    ReplyDelete
  3. Wah, tak sangka nama kita tersenarai :D

    ReplyDelete
  4. alamak nama saya pun ada mention juga kat situ...

    tak pe awak...

    buat masa sekarang masih ada masalah teknikal..

    so far tak it easu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya nnt sy pos hadiah...kesian lama tggu kan?

      Delete
  5. Tahniah kepada rakan bloggers yang tersenarai..
    Semoga anies terus diluaskan pintu rezeki.. LZ suka bila ada rakan bloggers yang sudi support each other dan rajin bertukar-tukar komen..

    ReplyDelete
  6. Dah lama kin tak bw blog anies. hehe.. sejak dua menjak ni bz bebenau rasa macam yb pulak diri ni. btw, tahniah kepada semua di atas !

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah kepada semua yag tersenarai..!! ^^ hihi azam 2018 ek, erm ada yang dah tercapai, ada yang masih nak di pulun.. doakan syaza taw aneis ")

    ReplyDelete
  8. Yeah!!.. Ada nama Sha.. Tq Anies..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...ada nama Mak kat situ...yeayyy

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada nama-nama di atas. Semoga Anies bertambah murah rezeki.

    ReplyDelete
  11. Wah! Nama saya ada dalam list la wak! Komen dapat sampai 700+ tu memang dahsyatla..

    ReplyDelete
  12. Wahh.. alhamdulillah. Tahniah juga buat rakan2 yg lain. Terima kasih Anies. Blog Anies mmg sy akan singgah setiap kali berbw hehe.. suka dgn jurnal yg ditulis. Banyak info especially travel :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jg en khir krn sudi dtg n drop komen ;-)

      Delete
  13. tahniah hehehe... tak pernah tak masuk list 🙈🙈

    ReplyDelete
  14. Eh eh name kite pun ade, thanks yer Anies. Tahniah semua yang tersenarai...

    ReplyDelete

☆*✲゚*。(((´♡‿♡`+)))。*゚✲*☆

yea yea...
mekacih korang!
nanti anies BW ya!
mungkin lewat BW..
tapi yang PASTI,
anies tetap akan
TERJAH blog korang!

☆*・゜゚・*\(^O^)/*・゜゚・*☆